Børnene er det værste ved juleshopping

Ønskelisten er lang, og det er køen i butikkerne også i december. Det kan gøre juleshoppingen til det rene helvede. Men hvad synes du er det værste ved at købe julegaver?

Det er et hit, når julegaveindkøbene er overstået.(Foto Johnny Frederiksen)
Det er et hit, når julegaveindkøbene er overstået.(Foto Johnny Frederiksen)

Julen har bestemt ikke bragt velsignet bud, når man står der i kilometer lang kø i Magasin, og de tyve juleshoppere, der står foran, er naturligvis folk, der skal købe dobbelt så meget som en selv. Og så skal de ovenikøbet lige have pakket gaverne ind.

Måske kan din tålmodighed sagtens klare gaveindpakkerne, men det er børnene, der får dig til at føle, du snart mister besindelsen.

Sådan er det for nationen! - medlem Sara K.

- Det jeg hader mest er hysteriske unger ved kassen, fordi mor eller far er for principielle til at nægte lille Nicolaj ét stykke hubba-bubba tyggegummi til .50 øre. Og hysteriske unger inde MIDT i storcenteret, som hyler i en SÅ skinger tone, at alle nerveender springer ud i fuldt flor fordi lille Julie ikke må få den nyeste Barbie dukke, kommenterer hun.

Julelarmen stresser
Pia Jackson er personlig shopper hos Magasin, og for hende er høje lyde en stressfaktor, når hun er på julegaveindkøb.
- Jeg plejer at tage en Ipod i ørerne for at lukke alt andet ude. Jeg elsker at shoppe, men juleshopping kan godt være stresende, når den gave man havde tænkt sig til sin søster lige pludselig er udsolgt, eller bedsteforældrerne ringer og siger niecen ønsker sig noget andet, siger hun til ekstrabladet.dk.

Pia Jackson opfordrer desuden til, at man ikke køber julegaver i sidste øjeblik og lader indkøbene foregå om formiddagen, hvor folk endnu ikke er gået sukkerkolde og blevet småirriteret.

Hvad synes du er det værste ved juleshopping? Skriv det i kommentarfeltet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere