Mor til 13 vil have flere børn

En engelsk kvinde, som venter sit 14. barn, siger hun vil fortsætte sit avlsprogram til hun får tvillinger

En kvinde fra England er gravid med sit 14 barn. Alligevel vil hun fortsætte med at få børn, til hun får tvillinger. (Foto; Colourbox)
En kvinde fra England er gravid med sit 14 barn. Alligevel vil hun fortsætte med at få børn, til hun får tvillinger. (Foto; Colourbox)

Sara Foss på 39 år er gravid med sit 14. barn. Alligevel vil hun fortsætte med at sætte børn i verden, indtil hun formår at få to på en gang. Hendes største ønske er nemlig at få tvillinger.

- Det eneste, jeg altid har ønsket mig, er at få tvillinger eller trillinger. Og jeg vil fortsætte med at forsøge, indtil det lykkedes, siger hun ifølge The Daily Mail.

Blev mor som 16-årig
Frøken Foss blev mor for første gang, da hun var 16 år. Dengang blev hun så traumatiseret af fødslen, at hun proklamerede, at hun aldrig skulle have børn igen.

Men man har som sagt et standpunkt, til man tager et nyt. Cirka ti år efter nedkom hun med barn nummer to, og derefter er det gået slag i slag, næsten med en fødsel om året.

36 ruller toiletpapir
Det kræver sit at holde mastodontfamilien kørende. Hver uge bruger familien cirka 5000 kroner på dagligvarer. Der skal blandt andet hentes 63 liter mælk, 34 kilo kartofler, 36 ruller toiletpapir, otte pakker morgenmad og 32 brød hjem fra supermarkedet.

Sover i køjesenge
- Vi har en masse køjesenge og barnesenge. Alle møbler i soveværelserne er på hjul, så vi kan flytte dem ved sengetid. En af pigerne sover i en rejseseng, og et par af drengene sover på luftmadrasser. Det er tæt, men det er hyggeligt, det er hjem, siger hun

Vil have flere
Nu er Sara Foss gravid i tyvende uge med barn nummer 14. Alligevel er hun allerede i gang med at planlægge klanens næste medlem eller forhåbentligt to.

- Jeg ville have to. Det er den skuffende del af denne graviditet. Men der er altid næste gang, fortæller den vordende mor til 14.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere