Lamebook: Det mest tåbelige fra Facebook

Nu har folks til tider pinagtige og indiskrete statusopdateringer på Facebook fået deres egen hjemmeside: Lamebook.com

Krummer du også ofte dine tæer over, hvad folk kan finde på at stille til offentligt skue i deres statusupdateringer på Facebook?

Den alvidende Facebook rummer alt fra ligegyldigheder omhandlede, at folk nu skal spise aftensmad, til indiskrete detaljer om ægtemandens affærer med diverse duller.

Nu har amerikanske unge samlet folks facebook-tåbeligheder på websitet Lamebook.com . Her postes tamme og sjove billeder samt spøjse statusopdateringer og korrespondancer.

De uheldige
Man kan let få en eftermiddag til at gå med at more sig over, hvad folk har bedrevet i Facebook-verden. Men ind imellem er det ikke altid bevidst, at man giver verdensbefolkningen noget at grine af. Som for eksempel da Hilary vil sende en privatbesked til Daniel for at fortælle ham, at hun har herpes. Problemet er, at hun kommer til at poste beskeden på Daniels væg således, at alle Daniels venner kan læse med om hendes kønssygdomme.

- Daniel jeg er ked af det. Jeg hader, jeg er nødt til at fortælle dig på den måde, men du vil stadig ikke besvare mine opkald. Jeg forstår, men min gynækolog ringede i aftes, og sagde den var positiv, men kun for herpes. Jeg er så ked af det. Ring til mig.

Hilary skriver efterfølgende denne kommentar til sin egen 'wallpost'.

' STOP LÆS IKKE DETTE. DET VAR EN PRIVAT BESKED, JEG KOM TIL AT SKRIVE I DEN FORKERTE BOX. HVORDAN SLETTER JEG DEN?'

Ups. Og det var nok også, hvad Car'mine tænkte, da hun i sin statusupdate skrev:

'Har lige haft sex med Lani... Jeg har prøvet bedre.'

Lani kommenterer således på hendes update.

'Hvorfor f..... skriver du det lort her. Jeg er stadig i et forhold.'

Hvad er den sjoveste Facebook-korrespondance du har set?

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere