Arriva fjerner Sundhedsstyrelsens influenza-råd

'Bliv hjemme hvis du er syg' - det råd er fjernet fra H1N1-advarselsplakaterne i busselskabet Arrivas kantine

Transportselskabet Arriva har trykt deres egene plakater med råd og vejledning om Influenza A. De har bare fjernet rådet om at blive hjemme.(Foto Colourbox)
Transportselskabet Arriva har trykt deres egene plakater med råd og vejledning om Influenza A. De har bare fjernet rådet om at blive hjemme.(Foto Colourbox)

Vask hænder, nys eller host i ærmet og bliv hjemme, hvis du er syg. Det er hele tre ting, Sundhedsstyrelsens anbefaler for at undgå at udbrede H1N1 -virussen.

Det kan være svært at huske det hele. I hvert fald kunne noget tyde på, at transportselskabet Arriva har glemt det sidste råd- bliv hjemme, hvis du er syg.

Arriva har trykt deres egne plakater, hvor de vejleder ansatte om, hvordan de bedst håndterer influenza A-virussen. Men Sundhedsstyrelsens anbefaling om at blive hjemme, hvis man er syg, står ikke på plakaten.

Arriva: Det er bevidst
Arriva har trykt deres egne plakater ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger til deres ansatte. De følger sundhedsstyrelsen råd om at vaske hænder og hoste i ærmet, men rådet om at man skal blive hjemme, hvis man er syg, er ikke med på plakaten. Det er dog ikke en forglemmelse, men helt bevidst. Det forklarer kommunikationskonsulent hos Arriva, Morten Starup.

- Den plakat vi har lavet er en guide til vores ansatte og handler om, hvordan man undgår smitte på arbejdet. Derfor giver det ingen mening at skrive, man skal blive hjemme, hvis man er syg. Desuden henviser vi på plakaten til både Sundhedstyrelsen og Beredskabstyrelsen, siger han.

Så det har ikke noget at gøre med at I ikke vil have de ansatte melder sig syge?

-Nej det har vi ingen interesse i.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere