Når du Kessler?

Skynd dig, hvis du vil se Mikkel Kessler tæve André Ward i flimmeren tidligt søndag morgen. Stadig chancer for at følge boksebraget

Skynd dig, hvis du vil se Kessler tvære Ward ud i fjernsynet tidligt søndag morgen. (Foto: AP)
Skynd dig, hvis du vil se Kessler tvære Ward ud i fjernsynet tidligt søndag morgen. (Foto: AP)

Hvis du ikke allerede er kunde hos Viasat, YouSee eller Stofa får du travlt, hvis du gerne vil se Mikkel Kessler bokse i fjernsynet natten til søndag.

Hvis du selv har parabol:
Hvis du allerede er Viasat-kunde er der ingen ben i at følge boksebraget. Du kan så sent som lørdag ringe til Viasat Kundeservice og bestille pay-per-view-kampen til 499 kroner og stadig nå at få signalet.

Er du derimod ikke Viasat-kunde, er der alligevel en spæd chance for at se kampen, hvis du skynder dig.

- Hvis du går ned til din lokale Viasat-forhandler i dag og køber abonnement, og forhandleren kan sende en installatør ud og sætte parabolen op, så kan du med held nå at få sendt parabolkortet fra Viasat med posten og nå at have det lørdag. Men det er risikabelt, siger kommunikationschef hos Viasat, Kirstine Rasmussen, til ekstrabladet.dk.

Hvis du har kabeltv:
Hos Stofa, som er bredbånds- og kabeludbyder, er der ikke gode chancer for at se boksning, hvis man ikke er tilknyttet en antenneforening.

- Man skal bruge en digital box eller et CA-modul med kortlæser. Hvis man er kunde hos os, så er det nemt at se kampen ved at gå ned i en butik eller ringe til kundeservice, siger kommunikationschef hos Stofa, Jesper Maack.

Ifølge Viasat, som ejer rettighederne til boksekampen, skal antenneforeningen som udgangspunkt få signal fra enten YouSee, Stofa eller Dansk Bredbånd. Kommunikationschef hos Viasat, Kirstine Rasmussen, foreslår, at man kontakter sin lokale antenneforening, hvis man er i tvivl.

Stor efterspørgsel
Men står du uden hverken kabel eller parabol, mere end kniber det dog nu, hvis du vil se Kessler-kamp.
- Hvis du sidder på en mark, som ikke dækkes af en antenneforening, så er der ikke noget at gøre, siger Jesper Maack.

Det er Stofas kunder, der kan tage æren for, at Stofa i det hele taget udbyder boksekampen.

- Der har i det seneste par uger været en øget efterspørgsel, og det har vi taget til os. Vi er også først blevet del af rettighedskredsen for en lille uge siden, siger Jesper Maack.

Også hos Viasat oplever man ved hvert store sportsarrangement en øget interesse i dagene op mod kampen, men det er ikke sådan, at der hersker paniktilstande inden Kessler-kampen. Og ved et telefontjek til Viasat Kundeservice, skyldes den korte ventetid, ifølge telefonsvareren, heller ikke Kessler, men det dårlige vejr, der ramte landet i går.

Se kampen med vennerne
Hos Stofa Kundeservice var ventetiden på telefonen noget længere, men medarbejderen til gengæld meget hjælpsom til at forklare, hvordan du hos Stofa kan se Kessler slå Ward til pindebrænde.

Hvis du ikke kan se kampen hjemme foran flimmeren lørdag, behøver du alligevel ikke at fortvivle. Kampen bliver vist masser af steder på storskærm, og ellers er der måske et par venner med signal, der byder indenfor til boksekamp.

- Man kan jo også splejse om de 500 kroner, foreslår Stofas kommunikationschef, Jesper Maack.

Og hvis du er en af de heldige, der kan se Kesslers show, men ikke er natteravn, så sendes kampen igen og igen frem til søndag klokken 22.00 på pay per view-kanalen.

Følg også Kesslers fest af boksekamp direkte på ekstrabladet.dk.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du ser Kessler bokse mod Ward på tidligt søndag morgen:

1. Kontakt kundeservice hos en af udbyderne

2. Spørg din antenneudbyder

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere