Berygtet århusiansk net-fusker fældet

Myndighederne stopper den berygtede århusianske forretningsmand Rasmus Johanesson

Så gik den ikke længere.

Den århusianske forretningsmand Rasmus Johanesson, som i en årrække har gjort sig uheldigt bemærket i dansk onlinehandel med butikker som Sportspleje.dk og Fodboldbutikken.dk, er efter alt at dømme færdig.

Han har nemlig brudt selskabsloven, så Erhvervsstyrelsen har bedt Skifteretten i Aarhus tvangsopløse hans selskab.

Svigtede sine pligter

Det er advokat Kurts Sigsgaard, som har fået den vanskelige opgave som likvidator at rydde op i resterne efter Rasmus Johanessons rodebutik af et selskab.

Se også: Rod og fifleri i fodboldbutikken.dk

- Han har gentagne gange har tilsidesat de pligter, der er i selskabslovgivningen, så jeg vil anbefale Skifteretten, at han (Rasmus Johanesson, red.) får konkurs-karantæne, siger Kurt Sigsgaard, som af myndighederne er blevet indsat som direktør i selskabet.

Snød børn

En konkurs-karantæne betyder, at Rasmus Johanesson i en periode ikke længere må drive virksomhed, og det kan være til gavn for forbrugerne – herunder talrige børn - som han i årevis har snydt og skuffet.

Hans seneste onlineshop Sportspleje.dk fik eksempelvis hundredvis af vrede anmeldelser på Trustpilot.dk, hvor folk skriver, at de ikke fik de varer, de betalte for. Nogle skred til politanmeldelse.

Truer med at genåbne

Sportspleje.dk er nu lukket, men Rasmus Johanesson truer med at genåbne:

'Butikken er midlertidig lukket, imens vi arbejder på at gøre den endnu bedre. Vend venligst tilbage senere,' har der stået på sitet i ugevis.

Se også: Berygtet net-fusker snyder børn og gemmer sig

Rasmus Johanesson ønsker ikke at deltage i et interview med Ekstra Bladet, herunder svare på, om han vil gøre alvor af sin trussel om at genåbne butikken.

Hjælper ikke likvidator

Og han har hidtil heller ikke ønsket at hjælpe Kurt Sigsgaard med oplysninger.

- Vi bad den 5.november den tidligere direktør om at afgive forskellige oplysninger, men vi har ikke hørt fra ham. Vi har også skrevet til banken, og der er ingen midler, siger Sigsgaard.

Dermed kan kunder, som har penge eller produkter til gode hos Rasmus Johanessons selskab se frem til at få nul og nix.

Det afslører revisoren om forholdene i Rasmus Johanessons selskab:

Så alvorlige er revisorens forbehold i den seneste årsberetning, der beskriver tilstandene i Rasmus Johanessons selskab.
Så alvorlige er revisorens forbehold i den seneste årsberetning, der beskriver tilstandene i Rasmus Johanessons selskab.

54 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere