’Budget-dronningen’ Danielle forsørger familie på fem og hunden for 327 kroner om ugen

Danielle Ross brødføder sig selv, sine tre sønner, sin mand og sin hund for næsten ingen penge. Den prisbevidste mor deler sine råd med resten af verden på Facebook

Danille Ross og hendes tre sønner, Max (5), Ollie (8) og Sam (5) lever sammen med far David og familiens hund for et madbudget på 38 britiske pund. Foto: SWNS
Danille Ross og hendes tre sønner, Max (5), Ollie (8) og Sam (5) lever sammen med far David og familiens hund for et madbudget på 38 britiske pund. Foto: SWNS

Danielle Ross er mor til tre, og har gjort det til sit speciale at brødføde hele sin familie og dennes hund for - stort set - ingen penge.

Moren, som bor i Colchester sammen med sin mand og deres tre drenge og kæledyret, kalder sig selv for ’Budget-dronningen’ og har så stor succes med sine snedige shopping-teknikker, at hun har rundet 27.000 følgere på sin Facebook-side, hvor hun deler tips og tricks til billige familiemåltider og madpakker.

- Hvis jeg ikke holdt mig til et budget, ville jeg bruge 600 pund (5163 kroner, red.) om måneden. Så meget bruger mine venner. For forældre er det de snacks, de køber til ungerne, siger budget-dronningen til britiske Metro.

Et af Danielle Ross' fifs er, at hun kun køber en enkelt pakke brød hver uge. Til gengæld køber hun en masse pasta, fordi det er langt billigere.

Hver uge får de tre sønner, tvillingerne Max og Sam og 8-årige Ollie, et pund, når deres mor tager ud for at købe ind til hele ugen. På den måde kan de ’lære om pengenes værdi’ og lære at lægge et budget, forklarer Danielle Ross, der desuden har forbudt sin mand, David, at bruge penge på frokost på arbejdet. Som resten af familien skal også han have madpakke med.

Ikke flere kræsne børn
- Min otte-årige Olie er virkelig kræsen, men når han laver mad sammen med mig, er han mere tilbøjelig til at prøve nye ting, fordi han selv har lavet det, fortæller Danielle Ross, der har givet tvillingedrengene mad med karry siden de var små, for at undgå at flere af hendes børn skulle blive kræsne.

’Budget-dronningen’ har selv været vant til at skulle spare, siden hun var lille – hendes mor var nemlig også meget prisbevidst, og kunne finde på at bede folk i køen om at købe for hende, når tilbud på dåser hos den lokale købmand var begrænset til et bestemt antal.

Den 37-årige mor Marie er på offentlig forsørgelse, og har andre ting at tænke på end at lægge budgetter. Når hun har et arbejde, vil mændene i bukserne på hende, fordi hun er 'for flot til at få et arbejde'.

264 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere