Wilbek: Mærkeligt at misbruge mit navn

Ulrik Wilbek tager nu bladet fra munden i tvisten om domænenavnet ulrikwilbek.dk

Håndboldtræner Ulrik Wilbek er endt i en tvist om domænenavnet ulrikwilbek.dk (Foto: Lars Poulsen)
Håndboldtræner Ulrik Wilbek er endt i en tvist om domænenavnet ulrikwilbek.dk (Foto: Lars Poulsen)

Hidtil har håndboldtræner og foredragsholder Ulrik Wilbek holdt sig på sidelinjen i den tvist, der lige nu kører om domænenavnet ulrikwilbek.dk.

(Foto: Lars Poulsen) Dine Penge - 20. mar. 2013 - kl. 14:48 Ulrik Wilbek i tvist om domænenavn

Sagen har været overdraget til bookingbureauet NK Music, som har ført korrespndancen med den nuværende ejer af domænet Tommy Sjørring. Men nu blander en undrende Wilbek sig.

- Det er NK Musics idé at bruge domænenavnet til information om mine foredrag, så jeg er sådan set ligeglad med domænet. Men det falder mig for brystet, at en person opretter en hjemmeside i mit navn og bruger siden til at reklamere for hundefoder. Det vil jeg ikke lægge navn til, siger Ulrik Wilbek til ekstrabladet.dk.

Ifølge håndboldtræneren har Tommy Sjørring fra start af krævet 5000 kroner for at overdrage domænet. Et beløb, som både NK Music og Ulrik Wilbek mener er helt uhørt.

- Altså, jeg gider ikke at gøre dette til en sag. Men jeg undrer mig over, at nogle personer opretter hjemmesider i andres navn uden at spørge først. På samme måde som der lige nu er tre personer på Facebook, der bruger mit navn. Det er da mærkeligt. Hvis man ønsker at oprette en fanside, kan man da kalde siden 'fan af Wilbek' eller noget i den dur, tilføjer håndboldtræneren, som ikke ønsker at tage kontakt til Tommy Sjørring.

- Jeg gider ikke at gøre noget i den her sag. Det har ikke noget med mig at gøre, men er NK Musics projekt. Jeg vil ikke blande mig, afslutter han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere