Verdens største spil laver om

Der er store planer i støbeskeen fra Riot, der vil forbere karakterer og spiltempo i 'League of Legends'

Ligesom sidste år har Riot planer om betydelige ændringer når næste sæson af 'League of Legends' skal starte.

Sidste år så vi ændringer som nye items, ændring af hvordan 'jungle' fungerer i spillet og ændringer i Masteries. Men hvad kan vi forvente i år?

'Alt i alt er vi godt tilfredse med udvalget af Champions til alle niveauer, og varieteten i de vindende strategier som bliver brugt', skriver Morello.

'Men vi synes, der stadig er måder, vi kan forbedre spillets tempo, enkelte Champions roller og muligheden for tilpasning.'

Se video med det nye Twisted Treeline Map fra LOL

Men selv om Riot har lagt flere beskeder ud om de kommende ændring, er der stadig et gevaldigt mangel på reél information, hvilket brugere på Reddit også har været hurtige til at påpege.

'For dem af jer som følger vores beskeder, kan det vi har lagt ud godt virke lidt tyndt,' skriver Morello til brugerne på Reddit. 'Vi har valgt at gøre det sådan af flere grunde.'

Læg også: League of Legends største spil i verden

Riot mener det er vigtigere for spillerne at kende til konteksten før de får ændringerne at se. Derfor bliver ændringerne nu gradvist afsløret inde på deres hjemmeside. Indtil videre er der lagt information op om hvad vi kan forvente af ændring til items i sæson 3.

'Vi vil gerne fikse de eksisterende problemer som der er med items, samtidigt med at vi prøver at skabe flere valgmuligheder,' skriver Riots Xypherous på deres forum.

Læs også: Dishonored vs. Assassins Creed 3 - Hvem laver den bedste sniger?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen