Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Et knaldgodt job: Kondomfirma søger testpersoner

I en munter jobannonce søger kondomfirmaet Durex kondomtestere til flere 'stillinger'

Det er folk uden berøringsangst for hverken de gennemsigtige balloner eller sex, der søges til at gennemteste to helt nye kondomer (Foto: Colourbox)
Det er folk uden berøringsangst for hverken de gennemsigtige balloner eller sex, der søges til at gennemteste to helt nye kondomer (Foto: Colourbox)

Drømmer du om et job, hvor du må komme, når du vil - men helst ikke for tidligt? Hvor der ikke stilles krav til særlig påklædning, og hvor du kan få lov at arbejde i teams på to eller flere personer? Så er her måske et job til dig.

I en ny jobannonce søger kondomproducenten Durex nemlig 500 danskere i alderen 18 til 30 år med lyst til at teste kondomer. Eneste krav er, at testpersonerne er seksuelt aktive.

Se også: Wammen i kondom-reklame

Anonyme anmeldelser
Det er de to nye produkter, Pleasuremax samt det - ifølge producenten - ekstra tynde Fetherlite, der ønskes feedback på. Testpersonerne skal blot registrere sig på hjemmesiden, hvorefter de får tilsendt et testkit og bliver bedt om at anmelde brugeroplevelsen af produkterne. Anmeldelsen foregår anonymt.

Ifølge Durex er der tale om et jobopslag med 'glimt i øjet' men med en alvorlig baggrund.

- Selv om Durex’ kampagne har en munter tilgang, så er baggrunden alvorlig nok. En undersøgelse af skandinavernes sexvaner foretaget af YouGov i 2010, viser at alarmerende mange unge ikke beskytter sig i tilstrækkelig grad, siger Category Marketing Manager hos Durex Kristoffer Ahlerup til ekstrabladet.dk.

Flere får kønssygdomme
Ifølge YouGov-undersøgelsen bruger kun 46 procent af de 15-20 årige kondom, og mange løber derfor en risiko for at få kønssygdomme. Eksempelvis er antallet af personer med klamydia stigende.

Se også: De unge kløjs i gummiet: 1 ud af 3 har haft en kønssygdomSe også: Her er de værste klamydiafælder

- Vores testpersoner kan slå to fluer med et smæk. Dels kan de passe på sig selv og dels dem, de holder af. Det er en fin chance for at kombinere det alvorlige og nødvendige med det behagelige, tilføjer Kristoffer Ahlerup og understreger, at jobbet dog er ulønnet

- Er jobbet kun for mænd, eller kan piger også deltage?

- Piger kan også sagtens være testpersoner. Den rigtige beskyttelse er et fælles ansvar, svarer Durex-manageren.

Læs mere om de nye kondomer og se, om du har hvad der skal til for at blive kondomtester. Ansøgningsfristen er den 31. december 2012.

1 af 3 Det er blandt andet disse tynde kondomer med navnet 'Featherlite', som skal testes (Foto: Durex)
2 af 3 Durex vil med de rillede kondomer 'Pleasuremax' overbevise brugerne om, at sex med gummi ikke behøver at være som at spise karameller med papir på (Foto: Durex)
3 af 3 Det er folk uden berøringsangst for hverken de gennemsigtige balloner eller sex, der søges til at gennemteste to helt nye kondomer (Foto: Colourbox)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen