Første video fra Elder Scrolls Online

Ny video løfter sløret for ny version af spillet, hvor man har skruet ned for grafikken i MMO-spillet for at få bedre ydeevne

Spilholdet Bethesda Softworks er nu parate til at vise en betydelig del af gameplayet i det kommende The Elder Scrolls Online.

Holdet har udsendt en ni minutter lang video, der introducerer os til mange nye og velkendte elementer i onlinerollespillet.

Ud over en præsentation af mange miljøer, man kan besøge i den færdige udgave af spillet, snakker Bethesda også om kampe, grupper, end-game indhold og spillets fortolkning af PvP-spil.

Se den 9 minutter lange video her

De fleste vil nok bemærke en forandring i grafikken i forhold til Elder Scrolls: Skyrim, der satsede på ultrarealistisk grafik med store krav til folks computere. MMO-spillet har derimod valgt en tegneseriepræget tilgang. Ifølge Bethesda er det et bevidst valg, for med tusindvis af spillere var det ikke muligt at genskabe Skyrim-grafikken uden at tabe alt for meget på ydeevnen.

Læs også: Blandet modtagelse på The Elder Scrolls Online kommer ikke bag på Bethesda

The Elder Scrolls Online udkommer til næste år, men hvorvidt det bliver før eller efter sommerferien er endnu ikke besluttet.

Udviklingen ledes af Matt Firor, der i sin tid stod bag Dark Age of Camelot.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen