Her er de mest populære sommerhusområder

Se hvilke turistmagneter, der helt overraskende er de mest ombejlede

(Foto: Colourbox)
(Foto: Colourbox)

Selv om de nordsjællandske kystbyer erfaringsmæssigt er de mest 'hotte' og ombejlede, er det ikke de sommerhusområder, der er mest eftertragtede, når danskerne surfer efter sommerhuse på nettet.

Her er det nemlig en sydsjællandsk perle, der trækker flest klik per udbudt fritidsbolig. Det oplyser boligsiden Boliga.

Se også: Få sommerhuset til halv pris på tvang

Se også: Her er drømmesommerhuset Læs også: Her er drømmesommerhuset

Køge topper listen
På baggrund af, hvor mange gange hjemmesidens brugere har klikket på de enkelte fritidsboliger, har Boliga sammensat en liste over de mest populære sommerhusområder. Her er det lidt usædvanligt Køge, der topper listen med gennemsnitligt 171 klik. Den sydsjællandske kystby overtrumfer dermed turistmagneter som Vejby, Tisvildeleje og Liseleje i Norsjælland.

Ifølge Boliga skal en del af forklaringen findes i, at kvadratmeterpriserne i den sydsjællandske kystby er betragteligt lavere end i de nordsjællandske områder. Køges sommerhuse er sat til salg for gennemsnitligt 17.400 kr., mens man i Vejby, Tisvildeleje og Liseleje vil have henholdsvis 24.500 kr., 37.900 kr. og 25.600 kr. for en kvadratmeter sommerhus.

Nimtofte i bund
Andre steder i landet er konkurrencen om sommerhusene til gengæld til at overskue. I Nimtofte på Djursland har de 23 sommerhuse blot har kunnet samle 235 Boliga-brugere, der har klikket sig videre ind på mæglernes hjemmsider, og bedre ser det ikke ud i nordjyske Hanstholm, hvor de 16 sommerhuse har genereret 185 klik i det seneste kvartal.

Det sommerhusområde, der har haft klart flest udbudte boliger i de seneste tre måneder, er Løkken i Nordjylland, hvor over 480 fritidsboliger har været inde og vende på markedet, men blot har kunnet trække 23 brugere i snit.

Se listen med de mest populære sommerhusområder her.

Se også: Her er sommerhusene dyrest <a href="http://www.boliga.dk/statistik/20120718.aspx">Læs også: Her er sommerhusene dyrest</a>

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen