Sommerens jule-salg er gået i gang

Imercos marketingchef Morten Kåre Pedersen afviser ikke, at han og Imerco er blevet vanvttige her i juni

Imerco håber med denne uges kampagneavis, der indeholder mange jule-varer, at skille sig ud fra alle andre tilbudsaviser, der vælter ned i folks brevkasser.
Imerco håber med denne uges kampagneavis, der indeholder mange jule-varer, at skille sig ud fra alle andre tilbudsaviser, der vælter ned i folks brevkasser.

Imerco er gået i gang med jule-salget! Både .på nettet og i den seneste tilbudsavis kan man finde masser af nisser og jule-varer.

- Marketingchef Morten Kåre Pedersen er du og Imerco blevet vanvittige?

- Både og. Vi er halvvejs til jul, så det markerer vi med nolge vanvittige priser på nogle jule-varer. Mange tror, at vi har starter julemarkedsføringen op allerede nu, men det er ikke tilfældet.

- Det er bare ment som et skævt indslag her i sommervarmen med de her gode tilbud. I næste uge kører vi nogle andre kampagner, fortæller Pedersen og fortsætter:

- I modsætning til hvad mange tror, så sælger vi faktisk jule-varer året rundt, Der er masser af mennesker, der elsker at købe jule-varer her om sommeren. De har også fundet ud af, at køber man vintervarer om sommeren, så får man også en bedre pris.

- I er altså ikke blevet helt vanvittige i Imerco?

- Nej, men det er også med et glimt i øjet. Vi er lidt skæve og skøre, og kampagnen påkalder sig lidt opmærksomhed. Det er vi ikke kede af.

- Har I købt billigt ind eller er det nogle ting, der har ligget og ventet på at blive solgt?

- Det er typisk nogle varer, der stammer fra tidligere år, men besparelserne er efter mening også ganske betydelige. Og der er et begrænset antal for mange af dem.

- Er der nogle, der køber?

- Du kan bande på, at der er nogle, der køber. Flere af tingene er jo samleobjekter. Der er specille jule-uroer og den slags, og det går godt med at få solgt det. Der er masser af samlere inden for den slags ting, siger marketingchefen.

Læs også:

Se også: Ting til bilen når sneen kommer

Imercos bestyrelsesformand er Mikael Goldschmidt, der er en af landets største ejendomsbesiddere, og en af de få i den branche, som har overlevet den økonomiske nedsmeltning på ejendomsmarkedet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen