Smid tøjet og shop gratis

Grænseshoppen PRISS tager utraditionelle metoder i brug for at lokke kunderne til

På lørdag kan du shoppe nøgen og gratis i grænseshoppen Priss (Foto: Priss.dk)
På lørdag kan du shoppe nøgen og gratis i grænseshoppen Priss (Foto: Priss.dk)

Gå nøgen i supermarkedet og køb gratis ind for 2000 kroner.

Så kontant lyder tilbuddet fra den danskejede grænseshop PRISS, som på næste lørdag, den 16/6, åbner dørene for kunder uden en trevl på kroppen.

Se også: Frække Fleggaard for kæk med Gris og Ko Læs også: Frække Fleggaard for kæk med Gris og Ko

Sko er tilladt
Discountbutikken, som ligger i Süderlügum, Sæd grænseovergang ved Tønder, tilbyder i tidsrummet mellem klokken 10.00 og 14.00 de første 100 kunder at kunne handle gratis for 2000 kroner per kunde. Eneste krav er, at de skal smide alt tøjet før, at de går ind i butikken og handler. Dog er det tilladt at beholde skoene på.

Butikkens ejer Niels Sterndorff er så sikker på sin markedsføringsstrategi, at han - hvis der ikke dukker nogen nøgne kunder op - selv smider kludene.

- Nogen vil sikkert mene, at vores initiativ er lige over grænsen, andre ville sikkert trække på smilebåndet. Det er netop derfor, vi har bygget vores åbning op som vi har gjort, så er der noget for alle, forklarer Niels Sterndorff.

Børnevenlig shopping?
Han tilføjer, at børnefamilier ikke behøver at blive væk fra butikken - der er også noget for de mindste - dog nok ikke lige i samme tidsrum.

- Fredag er der stor reception. Lørdag kan du købe nøgen ind, og søndag er der noget for hele familien med gratis billetter til børnene i Sommerland Syd, fortsætter Niels Sterndorff.

Købmanden, som tilsyneladende har en hang til nøgenhed, har tidligere gjort sig bemærket med et reklamestunt for Fleggaard. Her fik han en en flok nøgne piger til at springe ud af et fly.

Selv om grænseshoppen åbner dørene på næste fredag, vil hjemmesiden priss.dk ikke være oppe og køre før i næste uge, forventer ejeren.

Se også: Vi køber mere mad ved grænsen Læs også: Vi køber mere mad ved grænsen

0 kommentarer
Vis kommentarer