Topdanmark æder dom

Forsikringsselskabet vil anstrenge sig for at overholde loven fremover, men det er ikke slut med overvågning

Topdanmark blev i dag dømt skyldig i straffesag for ulovlig overvågning. (Foto: Topdanmark)
Topdanmark blev i dag dømt skyldig i straffesag for ulovlig overvågning. (Foto: Topdanmark)

Topdanmark, der med seks medarbejdere, for få timer siden blev idømt dagbøder for ulovlig overvågning af en 42-årig kvinde, vil passe bedre på ikke at bryde loven fremover.

Læs også:

Se også: Topdanmark taber overvågningssag

- Vi er kede af, at vi ikke har været grundige nok og lavet fodfejl, der gør, at vi har fået denne her dom. Vi vil rette op og gennemgå vores procedurer, så vi ikke så meget som kommer i nærheden af, at nogen kan så tvivl om, hvorvidt vi holder os inden for lovene og de etiske spilleregler, som er fastsat i vores brancheforening, siger Jens Langergaard, kommunikationschef i Topdanmark, til ekstrabladet.dk.

Langergaard tilføjer, ligesom koncerndirektør Kim Bruhn-Petersen netop har udtalt i en pressemeddelelse, at Topdanmark ikke 'havde til hensigt at bryde loven'.

Det betyder dog ikke, at Topdanmark helt vil afstå fra at overvåge kunder:

- Som vi tidligere har sagt, er det ganske få sager på et år, hvor observation kan være nødvendigt. Den sag, som retten har behandlet i dag, drejer sig ikke generelt om overvågning, men om, at vi i den konkrete sag har overtrådt loven, siger Jens Langergaard.

Læs også:

Se også: Sådan blev syg kvinde overvåget

- Hvornår får Kamilla Skjernov sin erstatning?

- Jeg vil ikke udtale mig om den stævning, hun har udtaget mod os. Og dommen i dag er helt uafhængig af den.

Topdanmark oplyser også, at selskabet ikke vil anke dommen.

Læs også:

Denne mand påstod, at han havde mistet næsten hele synet og ville have flere millioner i erstatning. Da forsikringsselskabet tog ham i at køre rundt i bil, kostede det ham både erstatning og en fængselsdom for bedrageri. (Foto: Alm. Brand) Dine Penge - 20. apr. 2012 - kl. 19:22 Her kører blind forsikringssvindler bil

Læs også:

Se også: Syg kvinde: Topdanmark filmede mig, mens jeg tissede

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere