Topdanmark betaler ikke før retten har talt

Men hvis Christian Paaske får ret efter mere end seks års kamp mod forsikringsselskabet, får han både renter og ågerrenter

(Foto: Topdanmark)
(Foto: Topdanmark)

Topdanmark vil ikke kommentere detaljerne i Christian Paaskes kamp mod forsikringsselskabet. Til gengæld lover det ham både renter og ågerrenter, hvis han skulle gå hen at få ret:

- I har selv bevilget ham et abonnement til et fitness-center – hvordan kan I bagefter komme og sige, at han ikke kan være så syg, som han og flere speciallæger vurderer?

- Vi vil ikke kommentere detaljer i en sag, der som hans er verserende. Det er korrekt, at der har været en observation, siger kommunikationschef i Topdanmark Jens Langergaard til ekstrabladet.dk

- Ankestyrelsen og Arbejdsskadstyrelsen er enige i, at Christian Paaske har fået et erhvervsevnetab på 65 procent. Hvorfor skal han ikke have sin erstatning?

- Hvis en, der har anmeldt en arbejdsskade, og forsikringsselskabet ikke er enige i det erhvervsevnetab, der fastsættes først ved Arbejdsskadestyrelsen, kan man anke til Ankestyrelsen. Det har både kunden og forsikringsselskabet ret til, og i den aktuelle sag, som du omtaler, har vi valgt at indbringe Ankestyrelsens afgørelse om erhvervsevnetabet som et civilt søgsmål. Men jeg kan ikke kommentere eventuelle detaljer om vedkommendes sag.

- Skal man være bundet til sygesengen resten af sit liv for at kunne opnå erstatning hos jer?

- Vi har cirka 500 sager med meget store personskadesager med millionerstatninger om året, og i 99 procent af tilfældene udbetaler vi penge uden videre. Så sådan synes jeg ikke, man kan se på det.

- Ender sagen til hans fordel, får han også sine penge - også med renteberegning og ågerrenteberegning. Det er ikke sådan, at forsikringsselskabet bare kan udskyde betalingen, og det ikke er en god forretning for kunden.

1 af 2 44-årige Christian Paaske har kæmpet mod Topdanmark i seks år om en millionerstatning efter en faldulykke. (Privatfoto)
2 af 2 (Foto: Topdanmark)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere