Han har købt Danmarks dyreste sommerhus

Køberen er den 36-årige Mads Eg Gensmann - barnebarn af den nu afdøde legendariske tæppekonge i Herning, Mads Eg Damgaard fra Egetæpper

Kystvej 44 A i Hornbæk var for kort tid siden udbudt til 65 mio. kr. På Kystvej ligger nogle af Danmarks smukkeste og dyreste sommerboliger. Og netop denne bolig, der i nogle år har været ejet af familien Wernerfelt fra Monaco er blandt de allerdyreste og smukkeste. Billedet giver ikke noget retvisende billede af det smukke hus. (Foto: Claus Lunde)
Kystvej 44 A i Hornbæk var for kort tid siden udbudt til 65 mio. kr. På Kystvej ligger nogle af Danmarks smukkeste og dyreste sommerboliger. Og netop denne bolig, der i nogle år har været ejet af familien Wernerfelt fra Monaco er blandt de allerdyreste og smukkeste. Billedet giver ikke noget retvisende billede af det smukke hus. (Foto: Claus Lunde)

Danmarks nye finansgeni, den 36-årige London-borger Mads Eg Gensmann har købt Danmarks dyreste sommerhus. Det fantastiske hus var udbudt til 65 mio. kr., men det er ikke prisen i slutsedlen.

- Ro på, ro på, siger Mads Eg Gensmann, da ekstrabladet.dk ringer til ham.

- Jeg er ikke et finansgeni. Jeg er bare en bonderøv fra Herning, der arbejder med penge fra London, siger Gensmann.

Mads Eg Gensmann er trods sin unge alder allerede i erhvervspressen beskrevet som et internationalt finansgeni, der angriber en hvilken som helst virksomhed i hele verden, bare han kan lugte milliarder.

Men sådan begynder samtalen slet ikke med Gensmann. Ekstrabladet.dk ville gerne have bekræftet, at Danmarks dyreste sommerhus nu er blevet solgt af familien Wernerfelt i Monaco og købt af ham og konen fra London.

- Jeg vil bare ønske dig tillykke!

- Hvad vil du ønske mig tillykke med? spurgte kapitalforvalteren nysgerrigt.

- Ja, med din nye ejendom i Hornbæk.

- Ja, det er korrekt, svarer Mads Eg Gensmann.

- Har du nogen tilknytning til Hornbæk?

- Vi har haft sommerhus i området siden 2006. Jeg er selv fra Jylland. Jeg er en simpel bonderøv fra Herning, men min hustru er kommet meget i Hornbæk og hendes forældre bor i Rungsted. Det er nok mere drevet af det.

- Så er der prisen?

- Den får du mig ikke til at sige.

- Oprindelig var det fantastiske sommerhus udbudt til 65 mio. kr., men det kan jeg ikke forestille mig, at du har givet for det?

- Nej, men jeg har en aftale med sælger om, at vi går stille og roligt med det. Det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med.

Fra anden side erfarer ekstrabladet.dk, at boligen er solgt for 32,5 mio. kr.

- Hvornår overtager det I det så?

- Jamen, vi er her oppe nu. Vi overtog det 1. april. Det er et dejligt hus, og det er derfor vi har købt det.

- Jeg kan læse om dig i erhvervspressen, at du er et finansgeni, er gift og ikke har børn. Er det stadig situationen?

- Ja, jeg er stadig gift, men der er kommet børn til. Vi har fået tvillinger, der i dag er omkring et år gamle. Jeg vil godt gentage, at jeg ikke er noget finansgeni, men jeg arbejder bare med administration af kapital og pengeforvaltning.

Den fantastiske sommerbolig ligger på en særdeles eftertragtet adresse med en knap 2.000 kvm. grund med et fornemt indkørselsparti og direkte til stranden.

Fra ejendomsmægler Jan Fogs annonce kan man læse følgende:

- Fra ejendommen er der en storslået udsigt over Øresund. Ejendommen rummer ca. 600 kvm. sommerbolig i en absolut sjælden, smagfuld og perfekt stand. Bl.a. sittinghall med pejs, gæstetoilet, herreværelse med pejs, stor opholdsstue med pejs, spisestue, stort spisekøkken med pejs, havestue med pejs og fløjdøre til såvel gårdhave samt have mod stranden.

- På 1. salen stor bred og møblerbar repos med altan mod den sydvendte forhave, stor separat forældreafdeling mod Øresund bestående af arbejdsværelse, soveværelse med pejs samt elegant stort badeværelse med både spa, bruseniche og skabsvæg samt et stort børneværelse med eget badeværelse.

- Fra havestuen er der direkte adgang til annekset som indeholder stue/alrum med pejs og fløjdøre mod vandet, soveværelse og badeværelse samt på 1. sal repos med skabsvæg, 2 dejlige børne/gæsteværelser samt et badeværelse. Herudover stor garagebygning med 2 garager og indkørsel.

1 af 2 Den 36-årige Mads Eg Gensmann er medejer af den London-baserede hedgefond Parvus Asset Management. Fra den fond har han angrebet forskellige danske og internationale virksomheder og bl.a. opnået bestyrelsesposter og store gevinster. Han beder ekstrabladet.dk så mindeligt om ikke at omtale ham sig et finansgeni. - Det er jeg ikke, siger manden, der heller vil kaldes en kapitalforvalter fra London. (Foto: Jonas Ekströme/Scanpix)
2 af 2 Kystvej 44 A i Hornbæk var for kort tid siden udbudt til 65 mio. kr. På Kystvej ligger nogle af Danmarks smukkeste og dyreste sommerboliger. Og netop denne bolig, der i nogle år har været ejet af familien Wernerfelt fra Monaco er blandt de allerdyreste og smukkeste. Billedet giver ikke noget retvisende billede af det smukke hus. (Foto: Claus Lunde)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere