Fup eller fakta: Virker talmagi på aktier?

AKTIE-HUG! (15) Kan talmagi og computere forudse fremtidens aktievindere? Prøv selv gratis at modtage en liste med computerskabte aktietips fra NPinvestor.dk

For ca. 100 dage siden kom Signallisten fra NPinvestor.dk med en melding om, at man skulle investere i aktier i Brøndby og FCK (Parken). Siden er de to aktier steget med henholdsvis 13 og 20 procent. På billedet jubler Brøndby efter at have udlignet mod FCK. (Foto Lars Poulsen)
For ca. 100 dage siden kom Signallisten fra NPinvestor.dk med en melding om, at man skulle investere i aktier i Brøndby og FCK (Parken). Siden er de to aktier steget med henholdsvis 13 og 20 procent. På billedet jubler Brøndby efter at have udlignet mod FCK. (Foto Lars Poulsen)

Når spekulanterne på aktiemarkedet jonglerer med fantasi-millionerne, så bruger mange det begreb, der hedder Teknisk Analyse.

Det går i al sin enkelhed ud på, at man på baggrund af den historiske udvikling i kurserne kan forudse den fremtidige udvikling.

Derfor analyseres udviklingen i graferne nøje, og computere står og knuser en mængde tal for at kunne spytte de rigtige vindere ud.

- Martin Lykke, du kalder dig aktieekspert, hvad er din holdning til det der Teknisk Analyse? Er det talmagi eller er der noget om det?

- Som alle andre værktøjer kan Teknisk Analyse bruges og misbruges, men noget er helt sikkert, og det er, at man skal justere sin brug af Teknisk Analyse over tid.

- Og så kan Teknisk Analyse ikke forudse, hvis der f.eks. kommer en chok-meddelelse fra et selskab. Så der kan sagtens være smuttere undervejs, men hos NPinvestor.dk har vi SignalListen, der giver os signaler på danske aktier.

- Den kan Ekstra Bladets netlæsere godt prøve gratis for at se, om de synes, at det er sort magi, ligegyldigt eller om der er noget om snakken, siger Martin Lykke.

Aktieeksperten oplyser, at læserne kan skrive sig op til at modtage SignalListen gratis i 14 dage ved at trykke her.

- Som en af modtagerne af SignalListen har sagt til mig, så køber han en aktie, hvis han selv synes om selskabet, hvis banken siger Køb og hvis SignalListen siger Køb. Det synes jeg umiddelbart lyder fornuftigt, siger Martin Lykke.

SignalListen fra NPinvestor.dk har netop givet anbefalingen Køb på Novo, mens der bliver sagt Sælg på Tryg, D/S Norden samt Topotarget.

- Derudover er det værd at bemærke, at for ca. 100 dage siden, så gav SignalListen f.eks. Køb på de to fodbold-aktier FCK og Brøndby, og siden da er begge aktier steget med omkring 15 pct. siger Martin Lykke og bemærker:

- Men som med al anden rådgivning omkring penge, så skal man være varsom og tage sine egne beslutninger.

Se aktiekurser og nyheder på NPinvestor.dk

1 af 2 Aktieeksperten Martin Lykke, NPinvestor.dk tilbyder nu Ekstra Bladets netlæsere, at de kan prøve SignalListen for at se om det er noget for dem. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 2 For ca. 100 dage siden kom Signallisten fra NPinvestor.dk med en melding om, at man skulle investere i aktier i Brøndby og FCK (Parken). Siden er de to aktier steget med henholdsvis 13 og 20 procent. På billedet jubler Brøndby efter at have udlignet mod FCK. (Foto Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere