Seneste salgstrick: Køb rækkehus og få bil

Firma tager utraditionel metode i brug for at få solgt huse: Få en bil til 100.000 kroner med i købet

For at få mere fart på salget af rækkehuse i Ullerødbyen i Hillerød tilbyder firmaet bag nybyggeriet, NCC Bolig, nu, at man får en Chevrolet Spark med i købet.

Bilen har en værdi af godt 100.000 kroner, mens rækkehuset koster 2,4 millioner kroner, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Boligmarkedet går langsomt, det må vi erkende. Vores kerneforretninger er at udvikle og sælge boliger. Derfor vil vi gerne, når vi har bygget huse, få dem solgt, så vi kan gå i gang med at udvikle nogle flere, siger Dorte Andersen, marketingchef i NCC Bolig.

Tilbuddet, der begyndte søndag og fortsætter til den 1. maj, får en varm velkomst af finansrådgiver Kim Valentin fra Finanshuset i Fredensborg.

- At lave nye modeller for at købe fast ejendom, det er fint, det er noget, der mangler i markedet. Så lad os bare få opfindsomheden frem, siger han.

Tiltaget vækker dog ikke jubel i Forbrugerrådet.

- Hvis man virkelig vil give folk noget billigere, er det bedre med et nedslag i prisen på boligen. Det er svært at låne i dag, så et nedslag er noget, alle købere har en interesse i, siger direktør i Forbrugerrådet Rasmus Kjeldahl.

- Vi synes, man skal holde skæg for sig og snot for sig. Det er et bondefangertrick, fordi sådan nogle tilbud tjener til at aflede opmærksomheden fra prisen, siger han.

Indtil 2007 havde Danmark et forbud mod at give sådanne ekstra ydelser oven i handlen. Det faldt dog væk ved en EU-dom, oplyser direktøren.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere