Bolsjeland i kæmpe millionminus

BonBon-land er for femte år i træk kommet ud med store røde tal på bundlinjen

Bonbon-land kommer for femte år i træk ud med et stort minus. I år siger bundlinjen minus 16 millioner. (Foto: Lars Poulsen)
Bonbon-land kommer for femte år i træk ud med et stort minus. I år siger bundlinjen minus 16 millioner. (Foto: Lars Poulsen)

For femte år i træk har BonBon-Land røde tal på bundlinjen. Forlystelsesparken kommer ud af 2011 med et underskud i omegnen af 16 millioner kroner, oplyser administrerende direktør i BonBon-Land, Thomas Jellum til Sjællandske.

Se også: Integrations-kroner brændt af i forlystelsespark

Resultatet er seks millioner dårligere end året før, og ifølge direktøren skal forklaringen blandt andet findes i den våde sommer i fjor.

- Vi havde en kanon forsommer, men gik ned i højsæsonen i juli og august, hvor jeg talte omkring 50 regndage ud af 60, siger han til Sjællandske. Antallet af gæster udviklede sig også i den negative retning i 2011 sammenlignet med året før. I 2011 havde parken besøg af 427.968 gæster mod 440.468 gæster i 2010. Det svarer til en tilbagegang på 2,9 procent.

Se også: Lonely Planet elsker hundeprutter

- Man skal selvfølgelig passe på med at give vejret skylden for alt, men regnen er uden tvivl en stor del af forklaringen. Jeg vil vurdere, at vejret kan give 30 procents udsving for besøgstallet i vores branche, siger Thomas Jellum til avisen.

- Det bliver derfor ikke et år med de allerstørste investeringer. Nogle vil måske påstå, at nye forlystelser kan få flere folk til at besøge parken, men jeg er ikke sikker på, at det har den store betydning længere, siger Thomas Jellum til Sjællandske.

BonBon-Land, som ejes af den spanske forlystelseskoncern Parques Reunidos, tager hul på sæsonen 5. april.

0 kommentarer
Vis kommentarer