Gebyrgribben takker af - men må du komme med?

Danske Bank holder afskedsreception for 'Gebyrgribben' Peter Straarup, men er den almindelige dansker inviteret?

'Gebyrgribben' takker af med en afskedsreception, men er DU inviteret? (Foto: Polfoto)
'Gebyrgribben' takker af med en afskedsreception, men er DU inviteret? (Foto: Polfoto)

Hele Danmarks 'Gebyrgrib', med det borgerlige navn Peter Straarup, takker af som ordførende direktør for Danske Bank

Navnet 'Gebyrgribben' opstod i 2005, da han desperat forsøgte at undgå Ekstra Bladets journalister, der ville spørge ham, hvorfor han malkede kunderne med forhøjede gebyrer.

Derfor inviterer banken til afskedsreception på mandag fra 14 -16 i hovedsædet i København. Invitationerne er blevet indrykket i annoncer i en lang række dagblade, og de opfordrer til, at alle venner, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser møder op.

Læs også: Gebyrgribben siger undskyld

ekstrabladet.dk ringede derfor op til Kenni Leth, pressechef i Danske Bank, for at høre om betegnelsen 'forretningsforbindelser' dækker over alle, der er blevet plukket for gebyrer på deres almindelige lønkonto.

- Hej Kenni, jeg har set annoncerne i forskellige dagblade for Peter Straarups afskedsreception. Der står, at det er for venner, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser.

Er almindelige mennesker med en lønkonto i Danske Bank også forretningsforbindelser?

Læs også: Afløseren for gebyrgribben på vej

Pressechefen understreger, at det ikke er et lukket selskab, men det er for nogen, der 'har haft en eller anden form for personligt forhold til Straarup', som gerne vil sige tak for samarbejdet.

- Man har mødt ham på et eller andet tidspunkt eller har et kendskab til ham, forklarer pressechefen.

Ifølge Kenni Leth må folk gøre op med sig selv, hvorvidt de synes de har noget at gøre til afskedsreceptionen, så den opfordring er hermed sendt videre til ekstrabladet.dk's læsere.

Føler du, at du har fået kendskab til 'Gebyrgribben' når du har set udskriften fra din lønkonto, er du altså velkommen på mandag den 20 februar, Holmens Kanal 12, 1092 København K fra klokken 14-16, hvor du kan sige 'tak for samarbejdet'.

Det er endnu ikke lykkedes at få opklaret, hvilke forfriskninger der bliver serveret, men mon ikke han takker af med stil?

NB. Annoncerne oplyser, at gaver frabedes.

0 kommentarer
Vis kommentarer