Net-svindlers spor ender her i Madrid

Martin Sanchez Francisco Javier er en international svindler, der er interesseret i alt, der er til salg på nettet

Martin Sanchez Francisco Javier oplyser i sine mange, mange salgsmail til danske net-sælgere, at han for tiden ikke har fast grund under fødderne, da han arbejder som maskinmester på skibe, men ellers har fast bopæl i Calais i Frankrig. Han oplyser dog sin seneste adresse, nemlig denne: Calle san Pedro n 2 portal 6 2B Villanueva del pardillo Madrid, 28229, som vist på billedet. (Foto: Privat).
Martin Sanchez Francisco Javier oplyser i sine mange, mange salgsmail til danske net-sælgere, at han for tiden ikke har fast grund under fødderne, da han arbejder som maskinmester på skibe, men ellers har fast bopæl i Calais i Frankrig. Han oplyser dog sin seneste adresse, nemlig denne: Calle san Pedro n 2 portal 6 2B Villanueva del pardillo Madrid, 28229, som vist på billedet. (Foto: Privat).

Martin Sanchez Francisco Javier er en svindler, der hærger i de skandinaviske lande med sine sms'er og mail til personer med biler, både, motorcykler m.v. til salg på nettet.

Han er fuldstændig ligeglad med de varer, han byder på. Det eneste han går efter er at lokke kontante transport-penge ud af danskere, svenskere og nordmænd.

Fremgangsmåden er stort set den samme hver gang. Martin Sanchez viser stor interesse for at købe en ting på nettet. Han prutter ikke, men betaler gerne den viste pris og dertil også transportomkostninger. Lover han.

Svindleren kan pludselig bevise, at han har betalt alle pengene ind på en PayPal-konto, og derfor kræver han nu, at sælgeren sender de aftalte transport-penge til et transportfirma, der så vil hente bilen eller båden. Hvis sælgeren ikke går med på den, bliver sælgeren truet med en advokat eller en politianmeldelse.

Ekstrabladet.dk har fået mange henvendelser fra læsere, der er blevet kontaktet af den internationale svindler Martin Sanchez, der har oplyst sin seneste adresse til at ligge i et erhvervs- og boligkompleks i Madrid, som vist på billedet. Her ender sporene indtil videre.

Vi har fået bekræftet, at der kun er én i Madrid der hedder Martin Sanchez Francisco Javier, og han er registreret på en helt anden adresse, nemlig: Esteban Palacios 23, 28043 Madrid, men både den og den anden adresse i Madrid er formentlig vildspor, som svindleren har lagt ud.

Nogle gange kommer først en sms

En af vore læsere skriver:

- Jeg er i dag blevet kontaktet af denne Martin Sanchez I nævner i en af jeres artikler, men det var i første omgang ikke den metode han benyttede for at komme i kontakt med mig..

- Jeg fik en sms fra et nummer, der hed joanne.mcwi. I denne sms ytrede han selvfølgelig sin interesse for min bil, og skrev jeg skulle kontakte ham på hans private mail.

Læseren har ligesom mange andre afbrudt enhver forbindelse med svindleren efter at ekstrabladet.dk har afsløret manden og hans numre.

PayPal - en falsk rykker

På et tidspunkt af svindelen kommer der en rykker fra PayPal gruppen, der er et stort og godt firma. Her har vi taget et klassisk fup-eksempel. Meddelelsen fra PayPal er falsk. Afsender-mailen er en variant af PayPal med og uden bindestreger, punktummer og bogstaver:

I det konkrete tilfælde har svindel-mailen denne adresse: info@paypalnz.com og svindelbrevet lyder:

We are contacting you regarding your Transaction with Mr Martin Sanchez Francisco Javier, We are looking forward to receiving the Western Union receipt from you, And you are required to send the Western Union information to us within the next 24 Hours or Legal Action will be taken against you.

You are required to send to us the Western Union Information Stated Below for Verification:

(1) Sender's Name:

(2) Receiver's Name:

(3) MTCN (Money Transfer Control Number):

(4) Amount Sent:

(5) Western Union Receipt:

We urge you to go and send the shipping agent fees now,And send us the western union information as soon as possible.You can contact us if you have any question(s).

A. Williams,

The PayPal Team.

Kender du noget til denne svindler Martin Sanchez Francisco Javier eller har du også fået henvendelser fra net-svindlerere, så mail til journalist John Mynderup på mynde@eb.dk og fortæl om det.

1 af 2 Martin Sanchez Francisco Javier er tilsyneladende noget usikker på sin egen fødselsdag. Et sted fortælller han, at han er født den 30. september 1967 (30.09.1967), og et andet sted fortæller han, at han er født den 9. marts 1967 (09.03.1967). En af ekstabladets.dk's skarpe læsere har på egen hånd undersøgt svindlerens anvendte DNI-nummer på id-kortet, som vist her. Læserens undersøgelse viser, at nummeret 22734366Q er et ægte DNI-nummer, samt at DNI-nummeret ikke har fået bøder i trafikken.
2 af 2 Martin Sanchez Francisco Javier oplyser i sine mange, mange salgsmail til danske net-sælgere, at han for tiden ikke har fast grund under fødderne, da han arbejder som maskinmester på skibe, men ellers har fast bopæl i Calais i Frankrig. Han oplyser dog sin seneste adresse, nemlig denne: Calle san Pedro n 2 portal 6 2B Villanueva del pardillo Madrid, 28229, som vist på billedet. (Foto: Privat).
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen