Hemmelige p-afmærkninger gav afgift

null

Skiltet her er ikke til at misforstå, og så åbenbart alligevel... (Foto: Privatfoto)
Skiltet her er ikke til at misforstå, og så åbenbart alligevel... (Foto: Privatfoto)

Hej Tom Bramminge Christensen

Mandag 31. maj var jeg på kursus i Herlev, og kursusstedet havde fremsendt en parkeringstilladelse (gæstekort), så jeg kunne parkere på parkeringspladsen, som overvåges af City Parkering.

Da jeg kører ind på parkeringspladsen, er der gule skilte, der fortæller, at man skal have en gyldigt parkeringstilladelse for at holde. Jeg finder en plads, men der er de gule skilte skiftet til sorte, men det er samme parkeringsplads og stadigvæk City Parkering. Så jeg parkerer og nærlæser skiltet, der fortæller, at man skal have gyldigt parkeringstilladelse, hvilket jeg mener, jeg har - medmindre man holder i en bås mærket Visma, så skal man have en gæstebillet fra dem.

Jeg dobbelttjekker, om jeg har parkeret i en bås, der er markeret Visma, men finder ingen skilte eller andet, der viser det. Faktisk kan jeg faktisk slet ikke finde en bås i nærheden, der er markeret med noget som helst!

Da jeg kommer tilbage til bilen, har jeg alligevel fået en afgift på 590 kr. for at have en ugyldig gæstetilladelse, da jeg holder på en Visma-plads!

Mine spørgsmål er så: Hvordan kan jeg, eller vagten, se at disse pladser tilhører Visma? Er der hemmelige parkeringsafmærkninger på billederne, som almindelige mennesker ikke kan se? Burde jeg havde set den tydelige afmærkning, skynde mig at betale og komme videre? Læser jeg skiltet forkert?

Hvad mener du?

Med venlig hilsen
Allan Bendtsen, København Ø

Hej Allan

Hvis der ved indkørslen til pladsen og ved de enkelte pladser er uoverensstemmelse mellem skiltene, eller selskabet ikke har sat brugbare skilte op, mener jeg ikke, de kan forlange betaling.

Jeg ville sende de fotos, du har sendt til mig, og gøre selskabet opmærksom på, at de har pligt til at skilte tydeligt og utvetydigt, hvad de absolut ikke har gjort her, hvorfor de ikke kan opkræve en afgift. Jeg ville nok tage et billede til venstre for, hvor du har parkeret, så det kan dokumenteres, at der heller ikke er brugbar skiltning der.

Venlig hilsen
Tom Bramminge Christensen

0 kommentarer
Vis kommentarer