Ærgerlige benzinkunder kom for sent

Klokken 10 steg benzinpriserne landet over til over rekordhøje 13 kroner

(foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Ekstrabladet.dk forsøgte at tage pulsen på de mindre heldige, der som nogen af de første i landet tankede til den historisk høje pris på 13,12 kroner literen.

LÆS OGSÅ:

28-årige Louise var ude i god tid og fik tanket, inden benzinpriserne når nye rekordhøjder (foto: Rasmus Flindt Pedersen) Dine Penge - 17. feb. 2012 - kl. 10:05 Derfor eksploderer benzinpriserne nu

Den første, der rullede ind på tanken, reagerede prompte på ekstrabladet.dk's udsendtes spydige lykønskning.

- Tillykke, du er blandt de allerførste til at tanke til over 13 kroner literen!

- Hvad? Over 13 kroner? Så skal jeg sgu ikke tanke alligevel, lød det irriteret fra billisten, inden han skyndte sig at køre videre.

LÆS OGSÅ:

Se også: Benzinhamstring inden prisboom

48-årige Abdullah er lidt mere snaksagelig, men han er alligevel ikke særlig begejstret for lykønskningen.

- Det er fandme ikke 'tillykke'. Jeg havde slet ikke lagt mærke til prisen, hvis du ikke havde sagt det. Hvad sker der for det, lød det fra en temmelig utilfreds Abdullah.

Abudallah når hurtigt at konstatere, det måske er lige før, han burde lade bilen stå, men tanken får ikke lov at stå særlig længe.

- Så må jeg sgu komme og tanke i nat, der er det vist billigere, siger den nu det fattigere bilejer, inden han forlader tanken og den oplyste pristavle med 13,12 skrevet i fede tal.

I landets yder- og mindre trafikerede områder kan du stadig tanke 'bilig' benzin. Se her hvor, og om det kan betale sig for dig at køre lidt længere efter.

1 af 2 28-årige Louise var ude i god tid og fik tanket, inden benzinpriserne når nye rekordhøjder (foto: Rasmus Flindt Pedersen)
2 af 2 (foto: Rasmus Flindt Pedersen)
0 kommentarer
Vis kommentarer