Se hvad du skal betale i skat næste år

Skat lukker op for forskudsopgørelsen tirsdag og sørger for ekstra maskinkraft, så 45.000 borgere kan kigge i skattemappen i timen

Hvor meget skal du slippe i skat? Skatteyderne kan fra tirsdag gå ind i deres skattemappe på Skats hjemmeside for et tjekke forskudsopgørelsen. (Foto: Colorbox)
Hvor meget skal du slippe i skat? Skatteyderne kan fra tirsdag gå ind i deres skattemappe på Skats hjemmeside for et tjekke forskudsopgørelsen. (Foto: Colorbox)

Hvor meget regner skattefar med at hive op af dine lommer næste år, når skattereformen afskaffer mellemskatten og hæver grænsen for betaling af topskat?

Skatteyderne kan fra tirsdag gå ind i deres skattemappe på Skats hjemmeside for et tjekke forskudsopgørelsen. Og der vil være masser af maskinkraft, lover Skat.

- Vi forventer, at rigtig mange borgere vil ind og se, hvad skattereformen kommer til at betyde for dem. Derfor har vi også sørget for ekstra maskinkraft, så vi kan håndtere knap 45.000 skatteydere i timen, men vi opfordrer borgerne til at have en smule tålmodighed, hvis de ikke kan komme på systemet lige med det samme, siger kontorchef i Skat Klaus Østergård Jensen.

Sidste år tjekkede 1.200.000 danskere forskudsopgørelsen i løbet af de første 10 døgn, mens der på en normal dag er 20.000 besøgende i skattemappen på TastSelv.

Farvel til mellemskatten
Ud over et farvel til mellemskatten betyder skattereformen blandt andet også et goddag til multimedieskatten, ændrede afgifter med fokus på miljø og sundhed og en såkaldt grøn check til danskere over 17 år med en indkomst på mindre end 380.133 kroner efter Arbejdsmarkedsbidrag,

Reglerne for betaling af restskat bliver også ændret som en del af reformen. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at ikke blot forskudsopgørelsen for 2010, men også opgørelsen for 2009 er korrekt, så man ikke ender med en restskat.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere