Her er din bys dyreste villa

Hvor ligger den allerdyreste villa, som er til salg i din by? Find den her

Man kan vælge kommuner, hvor man skal være godt ved muffen for at kunne købe byens dyreste villa - Klampenborg i Nordsjælland er én af dem. (Foto: Ole Steen)
Man kan vælge kommuner, hvor man skal være godt ved muffen for at kunne købe byens dyreste villa - Klampenborg i Nordsjælland er én af dem. (Foto: Ole Steen)

Det kommer nok ikke bag på nogen, at du skal have fat i den store tegnebog, hvis du vil købe Klampenborgs dyreste bolig. Og heller ikke, at du skal dykke knapt så dybt i lommen, hvis du bare vil være konge af Lintrup i Sønderjylland. Men at der er 76,9 millioner til forskel på de to 'byens dyreste villa'er, havde du måske ikke regnet med.

Boligsiden boliga.dk har fundet de dyreste udbudte villaer i landets kommuner, og her kan du se, at du måske kan blære dig med at bo i byens dyreste hus, hvis du har det fint med at bo i Bevtoft, Hampen, Klemensker eller Ovtrup. Her kan du slippe med få millioner, hvis du vil score det dyreste hus i byen.

Se også: Top 10: Dyreste villaer på tvang

Hvis du hellere vil have hjemme Nord for hovedstaden, skal du nok lige tjekke med banken først. Hvis du for eksempel gerne vil købe kassen på Taarbæk Strandvej i Klampenborg, skal du lige stå klar med 77,9 millioner kroner. Eller også skal du have suveræne evner udi at prutte om priser, for måske du kan trykke prisen på villaen, der har stået til salg i to et havlt år. Du kan også skrue ned for ambitionerne og nøjes med at smide 48 millioner for 241 kvadratmeter på Richelieus Allé i Hellerup. Eller sølle 37,5 millioner for 420 kvadratmeter på Rungsted Strandvej.

Se også: Så meget koster det at bo i din drømmeby

På Fyn skal man således af med 29,5 mio. kr. for at blive ejer af en 213 kvadratmeter stor ejendom i Svendborg, mens Silkeborg, Odense, Skagen og Vejle byder ind med villaer, hvor prisskiltet svinger mellem 18-25 mio. kr.

I 44 byer rundt om i landet er det dyreste hus udbudt til under to millioner kroner. På Bornholm kan du få 252 kvadratmeter i Østermarie for bare 1,6 millioner. Og i det smukke Idestrup på Falster kan du købe en villa med japansk islæt og 'undertoner af kongelighed', som mægleren skriver, for bare 1,9 millioner.

Se den dyreste villa i din by her

*Boliga har kun medtaget postnumre med minimum 10. udbudte villaer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere