Ståle Solbakken køber luksuslejlighed i København

FC Københavns cheftræner Ståle Solbakken ser ud til at satse på et længerevarende ophold

Ståle Solbakken har smidt over fem millioner kroner på bordet for en lejlighed i indre København. (Foto: Claus Bonnerup)
Ståle Solbakken har smidt over fem millioner kroner på bordet for en lejlighed i indre København. (Foto: Claus Bonnerup)

Den længstsiddende træner i FC Københavns historie, Ståle Solbakken, ser ud til at være faldet så godt til, at hans comeback i den danske hovedstad skal være af længere varighed. I hvert fald har nordmanden investeret i en luksuslejlighed i det indre København. Det skriver Boliga.

FC København-træneren skulle have budt over prisen for at sikre sig lejligheden, der endte med at koste ham over fem millioner kroner.

Da Solbakken senest var i FC København købte af en 234 kvadratmeter stor villa i Holte til nogenlunde samme pris. Den gang købte han huset af Parken Sport & Entertainment, der udnyttede en tilbagekøbsklausul til at sikre sig villaen igen i 2011, da Solbakken skiftede til tyske FC Köln.

Ståle Solbakken vendte tilbage til FC København i august i år, hvor han afløste Ariël Jacobs. I den mellemliggende periode var nordmanden ansat hos først FC Köln og dernæst i Wolverhampton i England.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere