Riskær overflyttet til lukket fængsel

Nyheden om flytningen er ubekræftet, men vandrørene i Sønder Omme og Vridsløselille bliver ved med at sende signaler

Klaus Riskær Pedersen - tidligere finansmand er ifølge vedvarende rygter på vandrørene netop blevet overflyttet til et lukket fængsel. (Foto: Jesper Dall)
Klaus Riskær Pedersen - tidligere finansmand er ifølge vedvarende rygter på vandrørene netop blevet overflyttet til et lukket fængsel. (Foto: Jesper Dall)

Den ofte straffedømte finansmand Klaus Riskær Pedersen skulle efter en række vedvarende rygter på vandrørerne i to fængsler netop være blevet overflyttet fra det åbne statsfængsel i Sønder Omme til det lukkede fængsel i Vridsløselille.

ekstrabladet.dk har i flere dage forsøgt at få kontakt til Riskær, men både hans mail og mobiltelefon har været som sunket i jorden.

Riskærs foretrukne sagfører i flere af sine straffesager, dr. jur., advokat Sysette Vinding Kruse har ikke bekræftet nyheden om overførslen, men så sent som fredag den 8. juni svarede hun på en mail, da hun blev spurgt direkte om flytningen allerede var sket:

- Ikke mig bekendt. Han var i Sønder Omme i går, da jeg talte med ham.

Siden har heller ikke Sysette Vinding Kruse villet svare på spørgsmål.

Ledelsen på Sønder Omme vil hverken af - eller bekræfte den eventuelle overflytning.

Klaus Riskær Pedersen er i år blevet idømt 14 måneders fængsel for i strid med reglerne at have hævet et samlet honorar på ca. 500.000 kr. og ledet og fordelt arbejdet i sine virksomheder, selv om han har rettens ord for, at det ikke er tilladt.

Riskærs problem er, at den nye forbrydelse er foregået, mens han har afsonet sin fængselsstraf på seks års fængsel i Sønder Omme. Det har heller ikke været mujligt at få at vide, hvorfor overflytningen sker netop nu.

Finansmanden har tidligere erkendt, at han har set stort på reglerne om, at han ikke under afsoning må forlade landet. Riskær har både været i London og på Ibiza, og betalt prisen for det ved at få langt færre udgange og orlovsmuligheder.

Dommen på de 14 måneder er anket til Østre Landsret.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen