Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Online-varehus vil halvere priserne

Save-a-lot har skåret avancerne helt væk og selskabet vil tjene penge på medlemsskaber

Nu kan du helt undvære at komme i et supermarked. Du kan købe det hele online til lave priser  gennem Safe-a-lot. Men du skal melde dig ind. Det koster fra 83 kr. om måneden. (Foto: Colourbox)
Nu kan du helt undvære at komme i et supermarked. Du kan købe det hele online til lave priser gennem Safe-a-lot. Men du skal melde dig ind. Det koster fra 83 kr. om måneden. (Foto: Colourbox)

Tre forretningsfolk med stor erfaring i e-handel er gået sammen i et online-varehus, der vil halvere priserne for forbrugerne.

De kalder varehuset for Save-a-lot. Et medlemsskab hos Save-a-lot er gratis de tre første måneder, derefter kostet det fra 83 kr. pr. måned. Fragten af varer koster 39 kr.

Mændene bag er den tidligere chef for det dansk-svenske Boozt inden for handel med tøj til kvinder, mænd og børn, direktør Henrik Haagen og direktørerne David Popik, Best Buy Group, og Carsten Blom-Hanssen, der bl.a. er tidligere direktør for smykkevirksomheden Julie Sandlau, og som var med til at stifte Boozt.

- Vi har arbejdet med ideen i to år og er nu klart til at tage fat, siger direktør Henrik Haagen, Save-a-lot ApS, der ejes af Global Coop A/S, der igen ejes af de tre partnere.

- Hvordan går det?

- Det går både godt og langsomt.

- I har kunder allerede?

- Vi har omkring 550 medlemmer. De skal i gang med at handle. Vi har ikke rigtig trykket på markedsførings-speederen endnu.

- Har I nogen konkurrenter herhjemme?

- Det er et meget godt spørgsmål. Vi er konkurrenter med alle, der sælger de samme varer som os, men der ikke nogle som sådan, der har en medlemsbaseret virksomhed. Vores pointe er, at forbrugerne skal have en fast, lav pris hele året.

- I kan garantere, at man som forbruger kan spare penge selv hvis man trækker udgiften til medlemsskabet og udbringningen fra?

- Det kan vi! Vi må dog være ærlige og sige, at der er nogle dage, hvor et supermarked f.eks. vælger at sælge Carlsberg på tilbud med tab, hvor vi ikke kan være med, siger Henrik Haagen.

- Har I dag-til-dag-levering?

- Nej, ikke endnu. Hvis du melder dig ind i dag, søndag, så kan du få varerne hjem til dig selv onsdag aften. Og vi har i dag over 5.000 varenumre, hvilket er meget mere end du ser i et normalt supermarked, siger Henrik Haagen.

1 af 2 Safe-a-lot har 5.000 varenumre, men Save-a-lot sælger ikke ferskvarer, det vil sige køle- og frostvarer som mejeriprodukter og grøntsager. (Foto: Jordan Whisson)
2 af 2 Nu kan du helt undvære at komme i et supermarked. Du kan købe det hele online til lave priser gennem Safe-a-lot. Men du skal melde dig ind. Det koster fra 83 kr. om måneden. (Foto: Colourbox)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen