Rod og fifleri i fodboldbutikken.dk

Sports Company ApS har ikke overholdt sin indberetningspligt til Skat i forbindelse med angivelse af moms og afgifter. Kunde advarer mod selskabet

Sådan ser hjemmesiden for fodboldbutikken.dk ud. Regnskabet for Sports Company ApS (fodboldbutikken.dk) ser ganske mærkværdigt ud.
Sådan ser hjemmesiden for fodboldbutikken.dk ud. Regnskabet for Sports Company ApS (fodboldbutikken.dk) ser ganske mærkværdigt ud.

- Det virker noget mystisk! Det her vil jeg godt advare imod!

Sådan siger Yvonne Jørgensen fra Hårslev Boldklub på Fyn. Hun har bestilt og betalt forskelligt udstyr via fodboldbutikken.dk og Spots Company ApS, men aldrig har modtaget varerne. Ordren har en værdi af 2.395 kr., som formentlig er gået tabt.

- Jeg har mange gange forsøgt at få fat i firmaet for at høre, hvor de bestilte og betalte ting bliver af, men man kommer aldrig igennem, og ingen fra firmaet svarer på mails. Jeg vil i næste uge melde firmaet til politiet, for det her ligner bedrageri, siger Yvonne Jørgensen.

Nul kontakt

Ekstrabladet.dk har ligesom Yvonne Jørgensen gentagne gange forsøgt at kontakte firmaet både med mail og over telefonen, men ingen reaktion.

Regnskabet for Sports Company ApS (fodboldbutikken.dk) ser også ganske mærkværdigt ud.

Det er afleveret den 10. juli 2012 til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen af selskabets direktør Rasmus Johannesson.

Grimt forbehold

Der er et grimt forbehold i regnskabet. Revisoren Tom B. Lassen bemærker følgende:

- Vi har ikke haft mulighed for at foretage kontrol af den fysiske tilstedeværelse af varelageret. Varelageret er opgjort på grundlag af en forventet dækningsgrad, og der foreligger ikke dokumentation for tilstedeværelsen og værdiansættelsen af varelageret.

- Desuden foreligger der ikke tilstrækkeligt bevis for omsætningen, herunder tilstedeværelsen med tilknyttede virksomheder, varekreditorer, anden gæld samt andre tilgodehavender, som omfatter tilgodehavender hos Skat.

Revisoren konkluderer derfor:

- På grund af betydeligheden af de forhold, der er beskrevet i grundlaget for manglende konklusion, har vi ikke været i stand til at opnå tilstrækkeligt egnet revisionsbevis, der kan danne grundlag for en konklusion. Vi udtrykker derfor ingen konklusion om årsregnskabet.

Revisoren tilføjer derudover bl.a.:

- Selskabet har ikke overholdt sin indberetningspligt til Skat i forbindelse med angivelse af moms og afgifter i regnskabsåret.

- Selskabet overholder ikke kapitalreglerne.

- Selskabet har ikke overholdt bogføringslovgivningens krav om, at bogføringen skal tilrettelægges og udføres i overensstemmelse med god bogføringsskik under hensyn til selskabets art og omfang.

Har du også haft problemer med Sports Company ApSogfodboldbutikken.dk så sende en mail til mynde@eb.dk

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen