Realkredit Danmark og Gud hjalp Moses til Aarø

Kristenprædikanten Moses Hansen og hans kone kunne godt få et realkreditlån til at købe hus på Aarø

Moses Hansen synes, det er synd for dem, der ikke kan få lov at flytte til de små ører (foto: Linda Johansen)
Moses Hansen synes, det er synd for dem, der ikke kan få lov at flytte til de små ører (foto: Linda Johansen)

Tirsdag fyldtes landets aviser og tv-flader af historien om en mand, som ikke kunne få lov at låne til et ejendomskøb på øen Aarø i Lillebælt, fordi realkreditinsituttet, ikke kun i hans tilfælde, nu på forhånd afviser at give lån i udkantsområder.

LÆS OGSÅ:

Se også: De bestemmer hvor vi skal bo

Men måske med lidt hjælp fra Gud, kan man alligevel 'få lov' at købe hus på Aarø. I hvert fald flyttede prædikanten og Vor Herres måske største fan i Danmark Moses Hansen og hans kone den 17. januar fra Holsted og ind i et hus tæt ved Julekirken på den lille ø. Det skriver JydskeVestkysten onsdag.

– Jeg synes, det er synd for dem, der gerne vil herover og ikke kan få lov. Det er nogle spændende aktiviteter, der findes ude på de små øer; vingård, røgeri, gårdbutik, du kan få friske gulerødder, kartofler og friske presset saft, der er caféen og du kan få fladfisk med chips og grøntsager på havnen, siger Moses Hansen til avisen.

– Vi lever i en fantastisk stresset verden. Hvad ville være bedre for mange af de mennesker end at komme væk frastorbyen og ud i udkantsområderne?

LÆS OGSÅ:

Se også: Her vil realkreditinstitutterne nødigst låne dig penge

0 kommentarer
Vis kommentarer