Fitness-konge har købt Palms hus

- Jeg er bare et almindeligt menneske, siger den nye ejer, der betalte cirka 50 millioner kroner for strandvejspalæet

Ejer af FitnessWorld, Henrik Rossing, har købt Hans Henrik Palms Hellerup-villa. Palm stiftede selv i sin tid fitnessdk. Erik Damgaard solgte i 2008 palæet til Palm. (Foto: Home Charlottenlund/Klampenborg)
Ejer af FitnessWorld, Henrik Rossing, har købt Hans Henrik Palms Hellerup-villa. Palm stiftede selv i sin tid fitnessdk. Erik Damgaard solgte i 2008 palæet til Palm. (Foto: Home Charlottenlund/Klampenborg)

Henrik Rossing. Det er navnet på manden, der har haft den helt store tegnebog fremme og købt Erik Damgaards tidligere palæ på en af Danmarks mest fashionable adresser i velhaverflækken Hellerup nord for København.

Den nye palæejer bekræfter stakåndet ejerskabet, da ekstrabladet.dk ringer for at lykønske ham med huskøbet, men derudover har han ingen kommentarer.

- Jeg er bare et almindeligt menneske, siger den 52-årige mand dog til ekstrabladet.dk.

Ejer FitnessWorld
Bella Vista på Hambros Allé 32 har huset den ene rigmand efter den anden. Den tidligere milliardær og it-mand, Erik Damgaard, der er gift med den rufferidømte, Anni Fønsby, solgte i 2008 villaen til eksbokseren, Hans Henrik Palm. Prisen var dengang 75 millioner kroner og huset Danmarks dyreste nogensinde.

Finanskrisen ramte dog Palm hårdt. Han gik i 2011 personligt konkurs.

I september var villaen udbudt hos ejendomsmægleren til 60 millioner kroner. Henrik Rossing har 'kun' givet cirka 50 millioner kroner. Han er i mere end en forstand fulgt i hælene på den seneste ejers fodspor.

Ligesom Palm i sin tid stiftede fitnesskæden, fitnessdk, er også Henrik Rossing en vaskeægte fitnessmand. Han er stifter og ejer af træningskæden FitnessWorld og flere gange i medierne omtalt som Danmarks ukronede fitnesskonge.

Tidligere restauratør
Henrik Rossing bor på 199 kvadratmeter i Charlottenlund lidt nordligere på Whiskeybæltets kyststrækning. Han er selv er ivrig fitness-entusiast og får rigeligt med plads til eventuelle træningsmaskiner i sit nye hjem på 570 kvadratmeter med egen strandgrund og bade-/bådebro. Der er også masser af plads til at boltre sig udendørs på den 1785 kvadratmeter store grund.

Før Henrik Rossing kastede sig over fitness ejede han restaurant Thorvaldsen i København, og ifølge Erhvervsbladet har han også kastet penge efter golf - mere nøjagtigt ville han dengang lave kontrakter med unge, lovende spillere og hjælpe dem økonomisk i gang med golfkarrieren.

'Spillerne skal betale en procentdel tilbage af de penge, de tjener, og så kan han på den måde investere i flere spillere', skrev Erhvervsbladet for halvandet år siden.

Læs også: Eks-borgmester flytter ind ved siden af tennis-es

Se også: Funky tv-fest: Mandestrip i Palms millionvilla

1 af 2 Her er den nye ejer af det palæ, der tidligere blev omtalt som Danmarks dyreste hus. Han hedder Henrik Rossing og ejer FitnessWorld. (Foto: Thomas Borberg)
2 af 2 Ejer af FitnessWorld, Henrik Rossing, har købt Hans Henrik Palms Hellerup-villa. Palm stiftede selv i sin tid fitnessdk. Erik Damgaard solgte i 2008 palæet til Palm. (Foto: Home Charlottenlund/Klampenborg)
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen