70.000 om måneden: Her er årets dyreste lejebolig

Hvis du er vild med god plads omkring dig og har en solid månedsløn, er her ti gode bud på lejeboliger

Årets dyreste lejebolig er beliggende i Amaliegade i København. (Foto: Dansk Boligformidling)
Årets dyreste lejebolig er beliggende i Amaliegade i København. (Foto: Dansk Boligformidling)

70.000 om måneden. Det er, hvad du skal diske op med, hvis du vil kunne blære dig med, at du bor i Danmarks dyreste lejlebolig. Men så kan du også invitere mange gæster ad gangen. 739 kvadratmeter får du at boltre dig på - fordelt på fire stuer, seks værelser, tre badeværelser og 100 kvadratmeter tagterrasse med udsigt over København. Lejligheden ligger på tredje sal i Amaliegade i indre København.

Se også: Årets 10 vildeste villahandler

Amaliegade-luksusboligen topper listen over 2013's dyreste lejeboliger. De ti dyreste, ifølge BoligPortal.dk, kan ses længere nede på siden. Alle er beliggende i hovedstadsområdet. Det ville kræve 45.000 kroner om måneden at snige sin ind som beboer i en lejebolig på top 10-listen. For den sum kan du bebo en villa på 321 kvadratmeter i Charlottenlund.

Se også: Her er din bys dyreste villa

Kun to af de ti er lejligheder, mens resten er villaer.

- Faktisk er det lidt atypisk, at årets dyreste og mest eksklusive lejebolig er en lejlighed. Sidste år var det et reelt slot, man kunne leje og i årene før har de dyreste lejeboliger ligget på den meget eftertragtede Hambros Allé i Hellerup, der tidligere er blevet kaldet Danmarks dyreste vej, forklarer administrerende direktør i BoligPortal.dk, Henrik Løvig.

1 af 3 Både ude og inde er omgovelserne luksuriøse - men man kan vel også godt forlange en nymalet port, når man smider 70 kilo hver måned. (Foto: Dansk Boligformidling)
2 af 3 Tagterrassen er 100 kvadratmeter, så den kan nok huse et god fest. (Foto: Dansk Boligformidling)
3 af 3 Årets dyreste lejebolig er beliggende i Amaliegade i København. (Foto: Dansk Boligformidling)
0 kommentarer
Vis kommentarer