Køb et luksussommerhus på tvang

Har du endnu ikke købt julegaven til din bedre halvdel, var det måske noget med sommerhus i Skagen

Finanskrisen rammer også i Skagen. Hele fem ejendomme i Skagen og Gl. Skagen er lige nu på tvang. (Foto: Ekstra Bladet)
Finanskrisen rammer også i Skagen. Hele fem ejendomme i Skagen og Gl. Skagen er lige nu på tvang. (Foto: Ekstra Bladet)

Går du med drømme om at blive skagbo eller være ejer af et mondænt sommerhus i smukke Skagen, men aldrig har været i nærheden af at kunne betale prisen, er det måske nu, du får den store chance.

Lige nu er der nemlig flere af de lækre fritidshuse på tvangsauktion, skriver boligsiden Boliga.dk. I alt er fem ejendomme i Skagen på listen hos itvang.dk, der står for danske tvangsauktioner, og det er både villaer og sommerhuse.

Se også: Top 10: Dyreste villaer på tvang

Og det er ekstraordinært. Skagen er ikke stedet, hvor der ofte ryger huse på tvang. Faktisk har der kun været fire tilfælde af sommerhuse på tvangsauktion over de seneste fem år ifølge Boliga. Men finanskrisen rammer åbenbart også højt i Nord.

- Det er usædvanligt, at vi på samme tidspunkt ser så mange tvangsauktioner i Skagen og gl. Skagen. Området har i mange år været særdeles populært blandt liebhavere fra Nordsjælland, og Gl. Skagen har været kendt som et af de sommerhusområder, der har de højeste kvadratmeterpriser. Derfor kan der være en god mulighed for potentielle købere for at få et sommerhus til en god pris, siger direktør for itvang.dk, Frederik Rovsing.

Se også: Slottet fra Forbrydelsen ryger på tvang

Spar 38 procent
Og der er penge at spare, hvis man kaster sig ud i at købe på tvangsauktion.En tidligere undersøgelse fra itvang.dk har vist, at kvadratmeterprisen på et bortauktioneret sommerhus i gennemsnit er 38 procent lavere, end hvis man købte det i almindelig fri handel.

I 2013 er der indtil videre i alt blevet tinglyst 81 handler med sommerhuse på tvangsauktion.

Se tvangsauktionerne over Skagen-boligerne her

0 kommentarer
Vis kommentarer