De fik flest nye naboer i 2012

På én vej i Danmark er der i år kommet hele 18 nye naboer i løbet af 2012

Oxford Have er ifølge boligsiden.dk den bedst sælgende vej i 2012, med 18 solgte huse. (Foto: Google Maps)
Oxford Have er ifølge boligsiden.dk den bedst sælgende vej i 2012, med 18 solgte huse. (Foto: Google Maps)

Nogle danskere er i løbet af 2012 blevet velsignet med ikke så få nye naboer, viser en opgørelse fra boligsiden.dk: 27 danske veje fik i år 10 eller flere nye beboere.

Rækkehusbyggeriet Oxford Have på Amager har rekorden med 18 hussalg i løbet af 2012.

Lige i hælene på dem følger Helenelyst-byggeriet i Århus-bydelen Brabrand. Her blev der handlet 17 enfamiliehuse i 2012, skriver boligsiden.dk.

Begge storsællerter er større rækkehusbebyggelser med mange huse tilknyttet, så de nye ansigter har en del veletablerede naboer til at mingle med til sommerens vejfest.

Se også: Se hvor boligerne bliver solgt hurtigst

Fængselsbetjentenes boliger hitter
På en delt tredjeplads kommer Ørbækgårds Allé i Hørsholm på Nordsjælland og Lyngtoften i Jerup nær Frederikshavn med 14 solgte boliger hver.

Ørbækgårds Alle er ligesom de andre topsælgende veje en større rækkehusbebyggelse.

Lyngtoften i Jerup er derimod en gruppe af villaer, som tidligere fungerede som funktionærboliger for de ansatte i Statsfængslet Kragskovhede, indtil de i løbet af 2012 blev solgt fra.

Se også: 2012: Boligpriser faldt med 1 mio. i timen

Flest i større byer
Alle landsdele er repræsenteret på listen over bedst sælgende veje, men der er stadig et tydeligt mønster i de populære veje.

- Omkring halvdelen af de bedst sælgende veje ligger i og omkring landets to største byer og i Nordsjælland. Byer som Odense, Hillerød, Randers, Skanderborg og Roskilde præger også listen. Det er med andre ord fortrinsvis de steder i landet, hvor boligmarkedet trives bedst, vi finder de mest populære veje, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Se hele listen over de bedst sælgende veje her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere