Boligejer: Bodil ødelagde mit hus

Gigantiske vandmasser opslugte et helt villakvarter i Frederikssund. Nu er det tid for beboerne til at besigtige de enorme skader

Køkkenet (Foto: Jakob Jørgensen)
Køkkenet (Foto: Jakob Jørgensen)

I sommers malede Jens Erik Johansen, 65, både sit hus indvendigt og udvendigt. Desværre nåede han kun at nyde indsatsen af sit arbejde i fem måneder, indtil stormen Bodil skabte store oversvømmelser i det parcelhusområde i Frederikssund, hvor han bor.

- Det var skønne spildte kræfter, jeg brugte på at istandsætte huset. I dag er hele husets stueetage totalskadet, siger Jens Erik Johansen.

 

Trægulvet i Jens Erik Johansens hus er krøllet helt sammen efter at have ligget under vand i mere end 12 timer (Foto: Jakob Jørgensen).

Han viser med et smil Ekstra Bladet rundt i hans tidligere hjem, der nu er forvandlet til et vandhærget mudderhul.

- Jeg tror ikke helt, at det er gået op for mig endnu. Jeg tror først helt, at jeg forstår, hvad der er sket, når jeg sammen med min kone har fået det hele lidt på afstand, fortæller han.

Se også: FAKTA: Sådan dækker forsikringen stormskader

Men virkeligheden begyndte at gå op for ham, som vandet centimeter for centimeter steg. Han prøvede at redde de ting, han kunne væk fra vandets rækkevidde. Men vandmasserne steg hurtiger end han kunne arbejde.

- Cirka en time senere nåede vandet mit dørtrin, og kort tid efter stod der en halv meter vand i mit hus.

Se også: Forsikringsselskaber: Bodil var ikke så slem som Allan

1 af 2 Jens Erik Johnasens hus har givet sig så meget, at listerne langs væggene er blevet vredet af (Foto: Jakob Jørgensen.
2 af 2 Køkkenet (Foto: Jakob Jørgensen)
0 kommentarer
Vis kommentarer