Skriv til Forbruger-brevkassen

Er du kommet i klemme, er du i tvivl om dine rettigheder - eller er du ligefrem blevet snydt? Ekstra Bladet og Etikportalen kan hjælpe dig. Send dit spørgsmål til os her:

FORBRUGER-BREVKASSEN

Er du kommet i klemme, er du i tvivl om dine rettigheder – eller ved du ikke hvor du skal gå hen med dine spørgsmål?

Vil du have hjælp til at klage? Eller mangler du bare advokatens, revisorens eller forsikringsmandens gode råd? Så kan Etikportalen og Ekstra Bladet hjælpe dig.

I vores forbruger-brevkasse kan du sende en kort beskrivelse af din sag ind til vores ekspertpanel, som vil svare på dine spørgsmål og lette din vej til at forstå regel-junglen, dine rettigheder og muligheder som borger og forbruger.

I panelet sidder uvildige revisorer, advokater, pension- og forsikringsrådgivere, ejendomsmæglere og andre eksperter, og dit spørgsmål vil blive besvaret af eksperten inden for netop det område, du stiller dit spørgsmål.

Send dit spørgsmål til os her. Vi kan naturligvis ikke love at svare alle, men vi udvælger de spørgsmål, som er mest relevante for vores læsere. Du vil optræde anonymt, hvis dit spørgsmål og eksperternes svar til dig offentliggøres.

Etikportalen og Ekstra Bladet skal dog kende dit navn og mailadresse, ligesom du skal kunne dokumentere din situation.

Ekstra Bladet og Etikportalen samarbejder om at værne om forbrugernes interesser og rettigheder – herunder at sikre forbrugerne uhindret adgang til alle de oplysninger, de har krav på.

På Etikportalen.dk kan du få sikker rådgivning. Her kan du finde de seneste års afgørelser i klagesager, ligesom du kan søge inden for flere brancher, hvordan andre brugere har vurderet de enkelte fagpersoner.