3 uundværlige apps til festival

Bliver du væk? Glemmer du, hvor du var? Sidder håret forfærdeligt? Her er tre apps, der hjælper

Festivaler er ikke længere teknologi-forladte (Foto: Colourbox)
Festivaler er ikke længere teknologi-forladte (Foto: Colourbox)

Ligegyldig om du planlægger at tage til NorthSide, Roskilde Festival, Grøn Koncert, Smukfest eller en af de mange andre musikfestivaler, så tager du – lige som de fleste andre – nok din smartphone med. En festival er nemlig ikke længere et sted, hvor vi lever i musikken og disconnecter fuldkommen fra omverdenen. Vi følger med, vi deler, og vi opdaterer hele festligheden igennem. Og det er helt fint, for teknologi kan faktisk gøre vores festival-oplevelse endnu bedre.

Her er tre apps, som vil gøre din festival-oplevelse både sjovere og bedre.

Find dine venner
Et evigt problem på festivaler er, når man står i en gruppe foran scenen, og én i gruppen pludselig skal tisse, skal ud at købe øl, eller lige skal hilse på en gammel ven lidt længere fremme. Hvordan er det lige, man finder tilbage? 'Vi står lige til højre for den venstre højtaler, lidt bagved det store gule flag' – den slags sætninger ryger tit og ofte af sted i sms'er eller opkald (hvor halvdelen af lyden ovenikøbet bliver opslugt af larmen omkring jer), og man finder aldrig hinanden igen.

Det problem er slut med app'en Find my Friends. Du bliver nemlig til en lille prik på et kort, og det bliver dine venner også – og så er det bare at gå mod prikken.

 

Gå i dit fulde jegs fodspor
Festivaler er som bekendt fulde af madboder, musik, mennesker og telte, og det kan være ret svært at finde rundt eller huske, hvor det var, man fik den der vanvittigt gode sandwich, hvilket telt det lige præcis var, man sov i natten før, eller hvor den lejr med det vilde anlæg lå.

 

No problem. Drunk Mode finder ud af det for dig. App'en viser dig nemlig, hvilken rute du tog i går, i nat, i formiddags – hvis du altså ikke selv kan huske det.

Hold dig lækker
Det er ikke nemt at holde sig lækker en hel uge, når makeup'en lægges liggende i et telt, stående klemt inde mellem 15 andre nøgne damer i fællesbadet, eller når man har en dundrende hovedpine, som forbyder åbne øjnene.

L’Oréal Makeup Genius tester dit look for dig. Du vælger dit look, din telefon tranformeres til et virtuelt spejl, og du lægger make-up efter de linjer, som spejlet viser dig, du skal følge.

 

Voila! Festival med venner, alle de bedste steder og perfekt look.

Og når det er sagt. Så husk lige at lægge mobilen fra dig engang imellem – se på dine glade venner, nyd musikken og tag en slurk af din kolde, kondens-pyntede fadøl.

Vil du på festival ? Se en liste over festivaler i Danmark her.

10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere