5 geniale ideer som gør din smartphone endnu smartere

Der er masser af gode ideer derude – lige fra dimsen, der hjælper med bedre søvn, til din egen personlige barista

Vi har fundet fem ideer, du kan bruge sammen med din smartphone. Her er BioLite, som virker som grill, men som samtidig kan lade din telefon eller kamera. (Foto: PR)
Vi har fundet fem ideer, du kan bruge sammen med din smartphone. Her er BioLite, som virker som grill, men som samtidig kan lade din telefon eller kamera. (Foto: PR)

Der er masser af fantastiske, smarte, praktiske og skøre ideer derude. Fælles for mange af dem er, at de får en chance igennem Kickstarter, en crowdfounding platform der giver almindelige mennesker mulighed for at støtte gode ideer. Siden lanceringen i 2009 har Kickstarter overtalt 8,1 mio mennesker til at love mere end 10 mia. kr til finansieringen af 80.000 projekter. Her har vi samlet fem gode ideer, der gør din smartphone endnu smartere.

Se også: Her slår klokken stort set det samme

Bedre søvn
For lidt søvn er ikke noget at joke med. Manglende søvn får os til at spise mere, krymper vores hjerne og kan være farlig, når vi skal køre i bil. Søvnmangel er endda forbundet med type 2-diabetes. Derfor har Hello Inc. udviklet dimsen Sense, der ikke bare kortlægger dit søvnmønster, men også det miljø, du sover i. Det gælder både støj, lys, temperatur, fugtighed og endda partikler i luften. Den medfølgende app, som fås både til Android og iPhone, samler så alle data, bestemmer problematiske mønstre for at hjælpe dig til at løse, det der forhindrer dig i fra at sove godt.

(Foto: PR)
(Foto: PR)

Den nemme barista
Arist er en kaffemaskine, som forsøger at efterligne de bedste barista'er, uden at du skal have alt mundgejlet med. Ifølge Huffington Post er Arist den første kaffemaskine, der giver dig 100 procent kontrol over brygningen. Alt fra hvor meget bønderne skal males, vandtemperatur, vandtryk, og mængden af kaffe kan styres direkte fra din hånd, og som en god barista, kan Arist også huske din yndlingskaffe.
(Foto: PR)
(Foto: PR)

Det smarte bål
Elsker du camping, men savner dine elektroniske dimser, når du kommer langt væk hjemmefra. Så er BioLite BaseCamp måske svaret. Dimsen ligner næsten en grillstarter, og over den kan du selvfølgelig lave mad og varme dig som ved et hvert andet bål, men BioLite BaseCamp kan også omdanne varmen fra bålet til strøm, så du kan lade din telefon, kamera eller gps.
(Foto: PR)
(Foto: PR)

Trådløse hovedtelefoner
Vi kender alle irritationen, når man igen igen skal vikle kablerne til hovedtelefonerne ud. Men frygt ej – der er en god ide derude, som kan hjælpe dig. Svenske Earin laver et sæt hovedtelefoner, som helt har elimineret kabler, i stedet bliver alt overført via Bluetooth. Det er set før, tænker du, men ikke så små som Earin. Disse hovedtelefoner er ikke større end gammeldags, gule ørepropper, og så kan Earin tilmed fungere som headset.
(Foto: PR)
(Foto: PR)

Selfie-sticks er for bonderøve
Er du typen, der er first mover og finder selfie-sticks lidt for meget sidste år, men elsker at lave selfies. Så skal du overveje Zano. Det er en drone, som ikke er meget større end den smartphone, der bruges til at styre den. Og så optager den video i HD, og kan skyde billeder af dig og dine venner fra vinkler, som ellers er helt umulige at nå med en selfie-stick. Og fordi dronen allerede er forbundet til din smartphone, kan du dele billeder eller video med det samme.
(Foto: PR)
(Foto: PR)

Se også: Ta' selfies uden at løfte en finger

Alle fem gadgets kan købes nu, eller bestilles. Tjek Kickstarter ud her.

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere