6 top-mobiler til spotpris

Her er seks high-end smartphones, som stadig er aktuelle, men koster en del mindre end da de blev lanceret

Hvilken én af de populære mobiler skal være dit kup? (Foto: LG)
Hvilken én af de populære mobiler skal være dit kup? (Foto: LG)

De store mobilproducenter har haft travlt med at lancere nye modeller i løbet af foråret. Især på Mobile World Congress i begyndelsen af marts vrimlede det med nye produkter.

Men nu er sommeren ved at gå på hæld, og verdens største elektronikmesse, IFA i Berlin, er lige rundt om hjørnet.

Her kan vi også håbe på at se nye mobilmodeller fra producenter som Samsung, LG og Microsoft – i hvert fald er mange af disse firmaers topmodeller langt billigere nu, end da de blev lanceret.

Også selvom det ikke nødvendigvis er særlig længe siden.

Her har du et overblik over fede topmodeller, der i øjeblikket kan fås for en slik!

Nokia Lumia 930, 32 GB lager

Originalpris: 3.700 kroner

Kan købes til: 2.940 kroner

Vores vurdering:

Bortset fra det stadig beskedne udbud af apps kan Lumia 930 konkurrere med de bedste Android- og iOS-telefoner. Det er dog tvivlsomt, om den kan omvende deres brugere, men hvis man vil have en WP-mobil, er det afgjort den, man skal vælge.

Læs også: Galaxy Note 5 kommer IKKE til Danmark

LG G Flex 2, 16 GB lager

Originalpris: 4.700 kroner

Kan købes til: 3.054 kroner

Vores vurdering:

En buet smartphone er først og fremmest et spørgsmål om bekvemmelighed, da den er rar at holde på og have i lommen. Og er man fristet, behøver man ikke længere at gå på kompromis. LG G Flex 2 kan fint måle sig med konkurrenterne, både hvad angår ydelse og funktioner. Den tager også usædvanligt gode billeder, og skærmen er god.

Motorola Nexus 6, 32 GB lager

Originalpris: 4.800 kroner

Kan købes til: 3.749 kroner

Læs også: Expert sætter power på konkurrencen

Vores vurdering:

Nexus-telefonerne plejer at imponere med den nyeste hardware og software, og Nexus 6 er ingen undtagelse. Den er en opvisning i gennemtænkt design og brugerflade med en ydelse, der giver baghjul til de fleste af konkurrenterne.

LG G4, 32 GB lager

Originalpris: 5.000 kroner

Kan købes til: 3.800 kroner

Vores vurdering:

LG G4 er en værdig efterfølger til G3 og forbedret på de fleste områder. Skærmen har bedre lysstyrke og kontrast. Ydelsen er skruet i vejret, selv om den ikke slår nogen rekorder. Kameraet er blevet endnu bedre i svagt lys og giver mere korrekte farver. Vi kan også godt lide de nye læderklædte bagsider, man kan få.

HTC One M9, 32 GB lager

Originalpris: 5.000 kroner

Kan købes til: 4.404 kroner

Vores vurdering:

HTC One fortsætter i sin tredje udgave med at imponere os med fremragende kvalitet, let anvendelige funktioner og en luksusfølelse, der slår konkurrenternes. Med sine stereohøjttalere har den også bedre lyd end nogen anden mobiltelefon.

Samsung Galaxy S6 edge, 32 GB lager

Originalpris: 6.500 kroner

Kan købes til: 5.073 kroner

Læs også: Se om din mobil får Windows 10

Vores vurdering:

Med Galaxy S6 har Samsung lagt tidligere tiders plastic bag sig og præsenterer en luksuriøs mobiltelefon i robust aluminium med en lækker bøjet skærm. Den er tilpas stor med ekstrem opløsning og fremragende billedkvalitet. Kameraet har praktiske manuelle indstillinger, men tager også fantastiske billeder på automatik. S6 er den hurtigste telefon, vi har testet, men alligevel er batterilevetiden rigtig god.

22 kommentarer
Vis kommentarer