Apple: Lækre opdateringer til MacBook Pro

Apple har opdateret MacBook Pro med ny touchpad, hurtigere processorer og bedre batteritid

Den papirstynde nye MacBook med Retina-skærm og en vægt på kun lidt over et kilo stjæler opmærksomheden fra opdateringerne af Apples andre bærbare. Men det er stadig værd at nævne, at du nu kan købe MacBook Pro med den nye trykfølsomme touchpad med Force Touch og hurtigere processorer.

Apples 13? version af MacBook Pro med Retina-skærm har fået femte generation af Intels Core processorer og bedre ydeevne med Intels Iris Graphics 6100, dobbelt så hurtigt SSD-flashlagring og bedre batteritid.

Læs også: Muskel-pc med alt i samme kabinet

Grundudgaven leveres med en ny 2,7 GHz Intel Core i5-processor med Turbo Boost hastigheder op til 3,1 GHz, 8 GB hukommelse og 128 GB flashlager – mere end nok til bærbar videoredigering med processorkrævende rendering. Og til priser, der starter ved 11.299 kroner.

Batteritiden er normeret til 10 timer.

 

Apple også opdateret de slankere og lettere 11? og 13? MacBook Air med den seneste generation af Intel Core-processorer, Intel HD Graphics 6000 og hurtigere tilslutningsmuligheder med Thunderbolt 2 porte (20 Gbps).

Læs også: Farvestrålende spilmus fra Logitech

11? med en 1,6 GHz processor og Turbo Boost på op til 2.7 GHz, 4 GB hukommelse og 128 GB SSD flashlager starter ved 7.799 kroner, mens den større 13? MacBook Air starter ved 8.799 kroner, og leveres med 1,6 GHz processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2.7 GHz, 4 GB hukommelse og 128 GB SSD flashlager.

Alle konfigurationer er tilgængelige nu.

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere