Apple Watch er smart – men hvem køber det?

Apple's smartwatch ventes med ivrig længsel, men en undersøgelse viser, at kun 6 procent af amerikanerne har tænkt sig at købe et selv

Apple's smartwatch er på vej ud til de første kunder meget snart, men det er faktisk kun seks pct. af amerikanerne, der vil købe et ur. (Foto: PR)
Apple's smartwatch er på vej ud til de første kunder meget snart, men det er faktisk kun seks pct. af amerikanerne, der vil købe et ur. (Foto: PR)

Apple's smartwatch er lige på trapperne, og hvis man skal tro mediernes hype, findes der personer, som nu er ved at sprænges af længsel efter at få det lille stykke elektronik om håndleddet. Vi er blevet lovet, at uret vil være endnu en elektronisk revolution af vores hverdag, men nu viser en undersøgelse, at mange amerikanere faktisk ikke er særligt interesserede.

Se også: Her slår klokken stort set det samme

Ifølge en undersøgelse lavet af Reuters/Ipsos blandt voksne amerikanere, forventer kun godt seks procent af befolkningen, at de vil købe et smartwatch fra Apple. Og så er uret for øvrigt dobbelt så populært blandt mænd som kvinder. Fire procent af kvinderne ville købe det, mens ni procent af mændene i undersøgelsen var klar til at købe et ur.

Mange millioner
Undersøgelsen er baseret på 1.829 mennesker, men der er ganske mange mennesker i USA, så hvis alle, der svarede ja i undersøgelsen, rent faktisk køber et ur, kan Apple godt begynde at starte fabrikken op, for så vil 15 millioner amerikanere gerne købe et ur, og det er uden unge teenagere.

En analyse fra Slice Intelligence vurderer, at Apple modtog omtrent 957.000 forudbestillinger på den første dag bare i USA.

Se også: 1 mio. bestilte Apple Watch på første salgsdag

Tidsskriftet Wall Street har regnet sig frem til, at Apple vil sælge mellem 10 til 32 millioner eksemplarer af uret – så er man også ligesom på den sikre side.

Undersøgelsen stillede også deltagerne spørgsmål om, hvor interesserede de var i uret, og her svarede 76 procent, at de 'ingen interesse' havde i uret.

20 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere