Lækkert design-tv fra Samsung

Samsungs nye designmodel har en integreret fod i helstøbt aluminium

Lyd & Billede er på plads i Monaco, hvor Samsungs årlige europalancering løber af stablen i øjeblikket. Meget af det, som vises på denne 'minimesse', er modeller, som blev lanceret på CES-messen i Las Vegas, bare i europæisk version. Men Samsung trak også nogle eksklusive nyheder op af ærmet: Herunder en ny topmodel i 8-serien, med modelnummer F8500.

Denne har meget tilfælles med F8000-modellen, som blev lanceret i Las Vegas, men har et særligt look med en integreret, buet sokkel. Et design, vi først så på Samsungs plasmamodeller for 2013, men som nu er implementeret også på LED-siden – i en endnu slankere udgave.

Se også: Studiolyd i lommen

Skrog i aluminium
Tv´ets rekordtynde ramme, og det naturligt buede stativ, er lavet i aluminium. Skærmen har desuden en heldækkende bagplade i aluminium, som gør, at det også ser lækkert ud bagfra. Inkluderet er også et låg, som holder kabeltilslutningen ude af syne.

F8500 skal ellers være teknisk set identisk med den almindelige F8000-serie, som har en anderledes, kurveformet fod. Om bord findes blandt andet Samsungs nye Smart Hub med S-Recommendation og dobbelte tv-tunere til både satellit, og kabel og almindelige tv-transmissioner, således at man både kan se og optage forskellige tv-programmer og dele dem med tablets og smartphones.

Se også: Sony begraver MiniDisc´en

Samsungs nye design-tv, F8505, kommer i butikkerne fra og med andet kvartal 2013, i størrelserne 46 og 55 tommer. Prisen er foreløbig ukendt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere