Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

iPad Mini i 10 mio. eksemplarer

Amerikansk erhvervsavis rapporterer, at Apple gør klar til at sælge millionvis af kommende iPad-model med mindre skærm

Vil iPad Mini tager sig sådan her ud? Grafikeren Martin Hanjek har haft gang i Photoshop. Se flere tegninger på hans webside. (Foto: www.martinhajek.com)
Vil iPad Mini tager sig sådan her ud? Grafikeren Martin Hanjek har haft gang i Photoshop. Se flere tegninger på hans webside. (Foto: www.martinhajek.com)

Er det op til Apple, så vil der senere i år være millionvis af nye iPads under juletræer verden over. Den amerikanske erhvervsavis, The Wall Street Journal, rapporterer nemlig, at Apple har planer om at sælge hele 10 millioner eksemplarer af en ny, mindre iPad i årets sidste tre måneder alene.

’Underleverandører til Apple i Asien siger at de har modtaget ordrer til at producere mere end 10 millioner eksemplarer af en mindre tablet i fjerde kvartal,’ skriver The Wall Street Journal på sin Digits blog.

LÆS OGSÅ:Pas på, Apple: Microsoft laver en Nexus

Pressekonference senere i okober
Flere amerikanske medier har rapporteret, at Apple i morgen vil sende invitationer ud til et presse-event, der angivelig vil finde sted den 17. oktober. Her vil Apple præsentere den nye iPad, der forventes at få navnet iPad Mini.

Der er lækket billeder på nettet af, hvad der ligner den kommende iPad. Den får en skærm på mellem syv og otte tommer, og vil sandsynligvis kunne fås i sort og hvid, og potentielt flere farver.

Google har oplevet pæn succes med sin Nexus 7-tablet, der lavet sammen med taiwanske ASUS. Den 7-tommer store tablet er blevet rost af pressen og har flere gange været udsolgt i USA, hvor den kan købes fra blot 200 dollars. Nexus 7 er netop blevet lanceret herhjemme, hvor den kan købes til 2.000 kroner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen