Bedstemor sagsøger Apples glasdøre

Brækkede næsen imod glasdør: 83-årig sagsøger Apple for 1 million i erstatning efter kollision med Apple-butik

Den faretruende gennemsigtige glasfacade. (Foto: Ifoapple.com)
Den faretruende gennemsigtige glasfacade. (Foto: Ifoapple.com)

En 83-årig amerikansk pensionist kræver millionerstatning, efter hun kom til skade ved at gå ind i glasfacaden til en Apple-store på Long Island.

Evelyn Paswall hævder, at butikken er til fare for ældre mennesker, efter hun brækkede næsen, da hun gik direkte ind i glasdøren i bygningens futuristiske glasfacade (uden at åbne den først, forstås).

Hun kræver nu samlet 1 million dollars til at dække hospitalsregninger samt svie og smerte, skriver flere amerikanske medier.

Uheldet er fanget på overvågningsbånd - se det her

Burde have advaret
Ifølge sagsanlægget har Apple udvist forsømmende adfærd ved at 'tillade at en gennemsigtig glasvæg og/eller dør eksisterede uden passende advarsel', skriver CBS New York.

- Apple vil gerne være cool og moderne og have den slags arkitektur som appellerer til tech-folket, men på den anden side bliver de nødt til at acceptere den fare, som denne type arkitektur udgør for nogle mennesker, siger Paswalls advokat Derek T. Smith.

Siden hændelsen har Apple-butikken på Long Island klistret hvide mærkater på deres facade, for at gøre opmærksom på eksistensen at det pensionist-truende glas, oplyser Apple.

Kører stadig bil
Man kunne måske fristes til at antage, at det snarere end designet af glasfacaden var den gamle dames syn, der ikke var helt, som det skulle være.

Men Paswall er ikke nogen halvblind og mimrende olding, understreger hun:

- Det kan godt være, at jeg er ældre, men jeg er meget aktiv og jeg kører også stadig bil!, siger hun til New York Post.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen