Nu kommer iPad-dræberen

Amazon præsenterer angiveligt sin tavle-computer i denne uge

Helt sådan kommer Amazons nye tablet formentlig ikke til at se ud
Helt sådan kommer Amazons nye tablet formentlig ikke til at se ud

En ny iPad-dræber kan være på vej. Der går nemlig rygter, om at Amazons længeventede tavlecomputer vil blive præsenteret for offentligheden i denne uge.

LÆS OGSÅ: Samsung vil blokere for iPad og iPhone

Flere medier har modtaget invitationer fra Amazon til et hemmelighedsfuldt pressemøde onsdag den 28. september lokal tid i New York. Det skriver comon.dk.

Hvad pressemødet kommer til at handle om vides endnu ikke, men der gættes på, at Amazon vil præsentere sin nye tablet. Den hedder angiveligt Amazon Kindle og skal koste 250 dollar i en version med 7 tommers display.

Amazon har stor succes med sine Kindle e-bogslæsere, der gør det muligt at læse hundredtusindvis af engelsksprogede bøger samt aviser og magasiner, og nu er en tablet-computer á la Apples iPad på vej. Det blev afsløret af Amazons direktør, Jeff Bezos, tidligere på året i et interview med det amerikanske forbrugermagasin, Consumer Reports.

Direkte spurgt om Amazon kunne finde på at lancere en tablet, sagde Jeff Bezos: ’bliv på kanalen.’

Billigere end iPad
Konsulentfirmaet Forrester spår at Amazon vil kunne sælge 3-5 millioner tablet-computere alene i årets fjerde kvartal, hvis tavlecomputeren som forventet lanceres til en pris på mindre end 300 dollar.

LÆS OGSÅ: Ikea åbner gadget-dagpleje for mænd

Amazon har kæmpet med en del problemer i forbindelse med udviklingen af den nye tavlecomputer. Blandt andet har man overvejet at udvikle sit eget operativsystem, men de overvejelser blev skrottet til fordel for Android-styresystemet.

Den nye tablet skal knyttes sammen med Amazons salg af e-bøger, så den er på sin vis en videreudvikling af den 'gamle' Kindle. Senest har der været rygter om, at Amazon overvejer en Netflix-lignende model, hvor man kan tegne abonnement og så får adgang til et ubegrænset antal e-bøger.

LÆS OGSÅ:Fra iPad til iKonsol med nyt joystick

0 kommentarer
Vis kommentarer