Sony uddeler håndmadder til Nintendo

Salget af PlayStation 3 er stigende, og det kan mærkes på Sony, når de udtaler sig

Sony har sendt en lige højre i fjæset på Nintendo. Mon de svarer igen ...? (Foto: Nintendo)
Sony har sendt en lige højre i fjæset på Nintendo. Mon de svarer igen ...? (Foto: Nintendo)

Efter i mange år salgsmæssigt at have haltet efter Microsoft Xbox 360 og Nintendo Wii er selvtilliden så småt ved at vende tilbage hos Sony.

Den nye tyndere og billigere PlayStation 3 er kommet godt fra land, og nu uddeler Sony også halvhåre klap på konkurrentens kinder. Og som noget nyt er det ikke Xbox men Wii, der står for tur.

- Jeg tror, at i en tid, hvor vi ser en af vores største konkurrenter tabe momentum - i hvert fald i mange af de markeder, jeg har kigget på - er det glædeligt at se en platform, som altid har haft en betydelig andel af salg af tredjepartsspil tilbageerobre det momentum, siger chef for Sony Computer Entertainment Andrew House til GamesIndustry.biz.

Skal trækkes ud
Det er dog kotume i spilbranchen ikke at nævne konkurrenternes navne af frygt for, at de så også bliver nævnt ved navn i artiklen, så det måtte trækkes ud af ham.

- Ud fra data, vi er begyndt at indsamle fra offentligt tilgængelige tal, kan vi se en betydelig år-efter-år-nedgang i salget af Wii. Det er bare et faktum denne jul, siger Houser.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere