Facebook-misbrugt

Joan Divine
Stripper og model

- Jeg har oplevet, at min Facebook profil blev slettet, hvorefter min veninde og andre personer på min venneliste fik et brev fra den slettede profil med overskriften 'Joan Divine wanna talk to you'. Da min veninde åbnede brevet, var det en anden profil ved navn Mariah Kingsley, som ville lokke folk ind på diverse sexsider. Virkelig øv for mig, da folk jo bliver snydt.

- Jeg synes, det er rigtig farligt, for man ved jo ikke, hvem man kan ’adde’ som ven mere. Lidt øv, da jeg havde mange fans, som følger mit modelliv. P.t. har jeg lavet en ny profil, og denne gang ’adder’ jeg kun folk, jeg kender.
Foto: samsoephotography.com

Pierre Waarst
Musiker

- Jeg blev kontaktet af en pige, som havde set mit ansigt på en anden profil på Facebook. Jeg gik på opdagelse, og det viste sig, at mit billede var blevet stjålet fra en profil, jeg engang havde på hotpeople.dk. Gennem fire-fem år havde vedkommende brugt mine billeder på sider som scor.dk, xklub.dk, netdating.dk og singlesex.dk Han havde desuden knyttet nøgenbilleder på flere af siderne.

- Politiet ville ikke tage sagen, da han hverken havde truet mig eller udnyttet bankoplysninger og lignende. Så jeg kontaktede selv alle siderne, og det ser nu ud til, at de falske profiler er slettet.
Foto: Privatfoto

Anton Kudsk
Byrådskandidat i Haderslev Kommune. Opstiller for Dansk Folkeparti

- Jeg har flere gange oplevet at få diverse trusler på min private profil. Jeg er blevet kaldt alt lige fra nazist, børneknepper til blot at være en skide racist. Jeg har også måtte læse alverdens ting, der ville ske med mig og min familie.

- Jeg synes, det er træls at skulle gennemlæse de trusler næsten dagligt, men jeg nægter simpelthen at blokere for 'ikke venners' beskeder, da mine gamle bekendtskaber skal have en mulighed for at komme i kontakt med mig.
Foto: Privatfoto

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere