Tv-priserne op for YouSee-kunder

Fra og med det nye år stiger priserne på tv-pakkerne gevaldigt hos YouSees 1,2 millioner kunder. Andre udbydere følger trop

Det er muligt, det ikke koster alverden for nye kunder at blive tv-kunder hos YouSee i år. Men efter nytår kan smilet stivne, når priserne ryger til tops. (Foto: Colourbox)
Det er muligt, det ikke koster alverden for nye kunder at blive tv-kunder hos YouSee i år. Men efter nytår kan smilet stivne, når priserne ryger til tops. (Foto: Colourbox)

I den digitale kamp om fremtidens tv-kunder, lokker udbyderne med 'gratis kabel-tv året ud' og 'Digitalt tv uden det koster ekstra'. Men når det nye år ført begynder, viser YouSee sit sande opkrævningsansigt.

YouSee hæver nemlig prisen på sine tv-pakker fra den 1. januar, og stigningerne ligger typisk fem-syv gange højere end inflationen, skriver Børsen.

Dyrt med tossekassen
Modtager du eksempelvis YouSees Mellempakke, skal du betale 21 kroner ekstra om måneden, hvilket svarer til en stigning på 7,5 procent. Til sammenligning stiger forbrugerpriserne generelt med 1,1 procent. Grundpakken stiger med seks kroner, mens den store pakke stiger med 22 kroner.

Alt i alt kommer den store kabelpakke til at koste 4.764 kroner og lagt sammen med licensen på 2.260 kroner, koster tv-kiggeriet dig over 7.000 kroner om året.

Cirka 1,2 millioner danskere får deres tv-signal fra YouSee, og omkring 75 procent af kunderne skal cirka betale en tyver ekstra om måneden fra 2010.

Andre stiger også
Men det er ikke kun YouSee, der skruer priserne i vejret fra nytår. Det er en generel udvikling, og derfor kan modtagere af digitalt tv fra blandt andre Stofa og Canal Digital se frem til lignende stigninger for de nye kunder.

Viasat er blandt de få udbydere på markedet, der bibeholder priserne i det nye år. Deres Danmarkspakke koster ifølge forbrugermagasinet Tænks tv-beregner fortsat 230,5 kroner om måneden i 2010. Boxer holder også deres priser, der ifølge deres egne oplysninger vil ligge på 243,8 kroner per måned for basispakken Boxer Mix.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere