Her er Danmarks bedste fladskærme

Philip tager førertrøjen i Tænks nye test af fladskærme. Desværre er den bedste skærm også den dyreste

Philips fladskærm model 42PFL9803 er den bedste i Tænks test - men forbrugerbladet synes, den er lidt for dyr. (Foto: Philips)
Philips fladskærm model 42PFL9803 er den bedste i Tænks test - men forbrugerbladet synes, den er lidt for dyr. (Foto: Philips)

En smerteligt dyr fladskærm lægger sig i spidsen i fladskærms-test i det nye nummer af forbrugerbladet Tænk, som udkommer i morgen.

Philips har overtaget førertrøjen i Tænks fladskærmstest. De nye skærme er blandt de bedste, Tænk nogen siden har testet og tre Philips modeller rykker direkte ind i toppen med bedste billed- og lydkvalitet og et væld af ekstra funktioner.

Men vil du have det bedste fjernsyn til hjemmebiografen, så skal du have mange penge op af lommen. Philips 42PFL9803 er lige nu toppen af poppen, men med en pris, der ligger lige på den forkerte side af 20.000 kroner.

Billigere mulighed
På grund af prisen på 42PFL9803 vil Tænk helst pege på en anden model som bedste køb, nemlig Philips 42PES0001 til 14.200 kr. Ifølge laboratoriet har dette fjernsyn muligvis den bedste billedkvalitet nogensinde set på en fladskærm.

Hvad enten du ser Blu-ray eller dvd film, giver dette fjernsyn det bedste billede, og lyden i højttalerne er blandt de bedste. Fjernsynet er specielt, da det består af en skærm og en lille ekstern boks, der rummer al den indmad, som plejer at lugge inde i fjernsynet og alle de stik og indgange, man bruger til at tilslutte harddiskoptager, spillekonsol, antenneledning og så videre.

Billig kvalitet til TV-kigning
Hvis du bare vil se tv, og 32 tommer er nok, så overvej Sony KDL-32S4000. Her får du et fjernsyn, der klarer sig rimeligt i testen, til 4.100 kroner.

Fjernsynet har ikke digital MPEG-4 tuner, så du får brug for en ekstern modtagerboks efter 2012. Når det er sagt, så finder du ikke et bedre fjernsyn til prisen i testen.

Læs mere på Tænks hjemmeside. Her kan du også købe adgang til hele testen.

1 af 2 Tænk anbefaler at investere i Philips model 42PES0001, der har en suveræn billedkvalitet. (Foto: Philips)
2 af 2 Philips fladskærm model 42PFL9803 er den bedste i Tænks test - men forbrugerbladet synes, den er lidt for dyr. (Foto: Philips)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen